Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Zalando Blogger Awards 2015 – Stem op mij!

Zalando organiseert voor de tweede keer de Zalando Blogger Awards. Ik waag mijn kans met Beautytalk voor de categorie ‘People’s Choice Award‘.

Normaal gezien doe ik nooit mee aan wedstrijden maar ik heb besloten om als kleine vis in de grote bloggerszee toch mijn kans te wagen. Zal ik dit winnen? Tuurlijk niet, maar wie weet welke deuren dit wel opent!! What doesn’t kill you makes you stronger, right :) Ik heb natuurlijk wel jullie hulp daarbij nodig!

Stem op Beautyalk via deze site of klik je op de ‘Stem op mij’ button rechts in de sidebar. Vervolgens dien je de url in te vullen van je favoriete blogger (www.beautytalk.be) en nog wat persoonlijke gegevens.

Zalando Blogger Awards 2015 - Stem op mij!

Als je meedoet maak je kans op leuke prijzen zoals een cadeaubon t.w.v. €100 van Zalando. Laat ook even weten in een comment dat jullie op mij hebben gestemd. Stemmen kan tot en met 31 oktober.

Bedankt voor jullie steun en wish me luck!!

Liefs,

Eefje

 • Ik ga direct eens kijken, se :-)

 • celia

  Done! Veel succes!

  • Eefje

   Dank je wel!

 • Ik heb op je gestemd! Veel succes, ik hoop dat je wint! :-)

  • Eefje

   Oh hoe lief! Dank je wel!!

 • Ine

  Ik heb net gestemd op je! Succes nog!