Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Win een Beautytalk Box #3

JE KAN NIET MEER MEEDOEN AAN DEZE WINACTIE!!

De 2de Beautytalk Box is ondertussen al bezorgd bij de winnaar.. Februari was een korte maand dus tijd voor de volgende Beautytalk Box die maar liefst 9 producten bevat! 9 heerlijke producten.. en er zitten een paar toppertjes bij!

Voor diegene die de vorige winacties gemist heeft, nog even wat info:

Ik stelde zelf aan de hand van de producten uit mijn ‘test’mandje mijn eigen Beautytalk box samen! Maar al gauw bleek ik 8 boxen rijkelijk te kunnen vullen met prachtige ongebruikte beauty en verzorgingsproducten! Ik besloot deze Beautytalk boxen weg te geven aan jullie, mijn trouwe lezers, als bedanking dat jullie elke dag, of wekelijks, of toch regelmatig mijn blogje lezen! Elke maand mogen jullie dus een winactie verwachten!

Aan de winnaars van de Beautytalk boxen vraag ik om over jullie favoriete product uit de gewonnen box een korte maar duidelijke review te schrijven. Deze review publiceer ik dan op mijn blog. Zo worden jullie een beetje actief betrokken bij mijn blog (noem het een soort gastartikel).

Beautytalk Box Maart:

Win een Beautytalk Box #3

Wat zit er allemaal in de Beautytalk Box van Maart?

Win een Beautytalk Box #3
Biotherm – bodylotion – 20ml

Win een Beautytalk Box #3
Cattier – Klei Peeling – Fullsize

Win een Beautytalk Box #3
Cattier – éclat de rose – oogcrème -15ml

Win een Beautytalk Box #3
Chi – Silk Infusion – Fullsize

Win een Beautytalk Box #3
Clarins – Super Restorative Night – 5ml

Win een Beautytalk Box #3
Diadermine – Lift+Color Correction – Anti-spotcréme – Fullsize

Win een Beautytalk Box #3
Evocure – Skin DNA Repair Cream – 15ml

Win een Beautytalk Box #3
Rimmel – Eyeliner Glameyes – Paars – Fullsize

Win een Beautytalk Box #3
Boho – Terra Cotta – Fullsize

Wil je deze Beautytalk box graag winnen?

Like Beautytalk op Facebook en share het bericht met je vrienden!

Doe je liever mee via Instagram, dat kan ook.. Volg Beautytalk op Instagram: http://instagram.com/beautytalkblog/, like de foto en geef een comment met #beautytalkbox

Laat een comment na hieronder zodat ik weet dat je meedoet!

Uiteraard verwacht ik dan uiteindelijk een review over het lievelingsproduct uit deze box!

Meedoen kan vanaf nu t.e.m Zondag 15 maart middernacht!

Veel succes!

Liefs,

Eefje

 • Ik doe graag mee! ik follow je op bloglovin

 • Anneleen Henderickx

  Ik doe graag mee , zo’n leuke producten . Zou super zijn als ik deze zou winnen.

 • Sofie Henderickx

  Leuke box weeral! Ik doe graag mee ! :D

 • Ellen Serneels

  Wauw ziet er weer super uit! Ik doe zeker terug mee !

 • Mawa

  Ik wil graag meedoen! 2 van de artikelen ken ik en vind ik super! En er zitten er andere in die ik echt wil uitproberen :) Zou tof zijn moest het lukken :)
  groetjes

 • Leuk zeg. Ik waag nog eens een kans:)

 • Hilde VE

  Mooi pakketje om eens uit te proberen!

 • Jackie Colpaert

  ik doe ook héél graag mee…

 • Ah leuk weer! Ik doe mee
  – op Instagram volg ik je & heb ik gereageerd + hartje voor de foto ( berdienrenes)
  Een aantal producten uit de Box ken ik nog niet, sommige wel. Ik ben vooral benieuwd naar het product van Clarins. Ik gebruik Clarins dagelijks maar deze ken ik nog niet.
  Liefs

 • Ik doe mee, erg leuke winactie. Je hebt een leuke box samengesteld!

 • Lies

  Super leuk zeg!! ik doe graag mee via instagram! (onder liesvan88)

 • sabrina

  Dat ziet er goed uit! Ik doe graag mee via instagram sabrinawtw.

 • Anouk

  JAAA! Wat een verwennerij is dit zeg!
  Ik doe mee :)

  Liefs,
  Anouk

 • Lien Van De Woestyne

  Oooh wat een leuke winactie, wat een fantastische producten.
  Ik waag graag mijn kans!
  Liefs Lien

 • Lise

  Super leuk! Ik doe graag mee :)

 • Maria W.

  Leuk gevonden en openbaar gedeeld!
  Dus kans gewaagd

 • Anita H.

  Wat een mooi pakket. Die review wil ik wel doen.

 • Lydie

  Dit is pure verwennerij, wat een heerlijke producten!!!

  De kleipeeling van Cattier….. mmmm heerlijk….
  De nachtcreme van Clarins is ook favoriet
  en dan de Terra Cotta van Boho…altijd een fris bruin kleurtje hiermee…

  Je zult het maar winnen, mijn lente/zomer zou hiermee goed beginnen!

  PS ik schrijf heel graag een review over deze producten.

 • Frieda

  Doe graag mee. Schitterende prijs!!!

 • Eva N

  Mijn moeder is over 2 weken jarig , zij wordt 60 . Het is een prachtige leeftijd voor een prachtige vrouw Ik wil haar natuurlijk niet alleen met mijn liefde verwennen maar ook met veel cadeautjes . Dit beauty pakket zal haar hart doen smelten . Hopelijk kan ik dankzij jullie mijn moeder een onvergetelijke verjaardag bezorgen .Zij is voor mij een rolmodel, zij is het sprankelende middelpunt in mij leven , mijn beste vriendin, mijn steun en toeverlaat . Wat zal ik blij zijn als ik haar met deze geweldige producten kan verblijden , hopelijk bieden jullie mij de helpende hand .Bedankt voor de kans ! Ik heb deze actie op facebook geliked en gedeeld, nu maar duimen .

 • Jente

  Ik doe echt super graag mee. Wat een mooi pakket! :-) Ik volg je op Bloglovin, Instagram en Facebook. Ik heb ook gereageerd onder de foto op Instagram! Dit artikel heb ik alvast een like gegeven.

 • joaquim

  Ik doe heel graag mee als surprise voor mijn vriendin! Ze verdient iets tofs omdat ze een fantastische mama is voor ons zoontje! Ik denk dat ze vooral de oogcrème heel graag zou willen testen. Fingers crossed!