Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing Deauty Box Oktober ’14

Deze week konden jullie de inhoud van mijn eerste Beautybox uit Nederland zien. Maar ik kreeg ook de Belgische versie, dus krijgen jullie uiteraard deze ook te zien. Ik ben van plan om vanaf volgende maand de 2 boxen in één artikel te gooien, zo kunnen jullie makkelijk de vergelijking maken.. Maar nu dus de Belgische Deauty box!

Deauty kondigde via Social Media aan dat het lievelings product van Kate Middleton een plaatsje kreeg in de boxen dit ter waarde van €79. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de Deautybox van deze maand een waarde heeft van boven de €80!

Unboxing Deauty Box Oktober '14

Maar wat is nu het lievelings product van Kate Middleton? En wat zit er verder nog in de Deautybox? Kijk even mee..

Unboxing Deauty Box Oktober '14

Unboxing Deauty Box Oktober '14

Unboxing Deauty Box Oktober '14
Karin Herzog – Vitamin H – 50ml: Dit is het veelbesproken product! Mijn eerste indruk toen ik het goedje zag, was ‘ieuuuuw’, de kleur is viezig geel.. de structuur zeer vettig. Ik heb dit product nog niet getest. Misschien doe ik dit binnenkort, ik ben wel nieuwsgierig :)

Unboxing Deauty Box Oktober '14
L’Oréal Professionnel – Mythic Oil masker – 75ml: Zeer benieuwd was ik naar dit masker, ondertussen heb ik het al 2 keer gebruikt en ik moet zeggen dat ik toch wel tevreden ben, mijn voelt zacht en soepel aan en het ziet er gezond uit.

Unboxing Deauty Box Oktober '14
A-Derma – Sensifluid Micellaire Melk – 75 ml: Ik houd van miccelair water/lotion, dus deze krijgt zeker een plaatsje in mijn badkamer.

Unboxing Deauty Box Oktober '14
Schwarzkopf – Essence ULTÎME Shampoo – 50 ml: Ik probeerde deze shampoo al een aantal maanden terug en was daar toch niet zo tevreden over.. dus misschien doe ik hiermee wel een vriendin of collega plezier.

Volgende keer de Belgische Deauty en Nederlandse Beautybox samen in één artikel!

Wat vind jij van deze box?

XOXO
Eefje

 • Nu ben ik echt wel benieuwd geworden naar dat gele product ;)

 • Dat Mythic oil masker had ik al eens in het verleden en supercontent van! Ben nu ook wel benieuwd naar het ‘Kate’goedje :D

 • Amy

  Ik was echt niet blij met deze box. De crème is veel te rijk en te vet voor mijn vette huid en de rest van de producten vond ik ook maar mweh. Het enige goede product vond ik het masker!

 • De inhoud ziet er wel leuk uit! Ik ben heel erg benieuwd naar de gele creme!

 • Oh ik ben net DOL op de Essence ULTÎME Shampoo van Schwarzkopf! :-D

 • Leuke inhoud, ik kende deze box eigenlijk niet maar vooral de haar producten trekken mijn aandacht. Ik ben vooral benieuwd naar de Karin Herzog – Vitamin H, mijn haar is droog vandaar.

  PS: Leuke blog, ik ben je gelijk gaan volgen op bloglovin’. :)

 • Oeh dat haarmasker ziet er geweldig uit. Die moet ik ook proberen.

 • Raar dat die crème zo gelig is he