Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing de “Februari” Deautybox!

Hi! Beauty’s!!!

We zijn 22 Februari en hij is er weer! De Deautybox van Februari! Ik had op twitter al vernomen dat sommige abonnee’s hem al ontvangen hadden, maar ik had nog geen mailtje gekregen (de mensen van Deauty sturen altijd een mail dat de box verstuurd is), dus kreeg ik bijna een paniekaanval (een kleintje maar ) :)

Normaal komt mijn postbode tussen 10u en 11u..(weet ik sinds deze week, want ik was in ziekteverlof) maar nu bleef die weg! Echt! en ondertussen steeds meer tweets die voorbij kwamen, hoe blij iedereen wel was met hun box! Aaaarrrggghhh
Maar om 12.30u ging de bel! “Goeiemiddag, ik heb een pakketje voor u” :D
Heb jij de Deautybox nog niet ontvangen of nog niet geopend? STOP dan NU met lezen!! Tenzij je echt wil weten wat er in zit natuurlijk :)

Unboxing de

De inhoud van Februari:

Unboxing de

L’Oréal Professionnel – Mythic Oil Shampoo – 250ml: Dit product komt uit het Mythic Oil-gamma en staat garant voor een unieke verzorging zonder parabenen en werd geïnspireerd door Oosterse Schoonheidsrituelen. De combinatie van arganolie en katoenzaadolie zouden de haren doen glanzen en heerlijk zacht maken. Een fullsize shampoo van L’Oréal ter waarde van €15,20! Waauw! Deze vind ik super! Hiermee scoor je bij mij!

Unboxing de

Biotherm – Biomains handcréme – 20ml: De créme bevat vitamine D en F, die zorgen ervoor dat je huid diep wordt gevoed en voor gezonde sterke nagels. Een romige niet vette textuur om uitgedroogde handen te bestrijden. Alweer een topper! Dit is een handige travelsize die direct in mijn handtas zal verdwijnen!

Unboxing de

Eucerin – Douchegel pH5 – 75ml: Een douchegel voor gezicht en lichaam met een neutrale pH-waarde, extreem zacht voor je huid. Deze reinigende gel bevat geen zeep, geen parabenen en geen chemisch schuimmiddel. De huid wordt gereinigd maar niet beschadigd. De gel bevat ook pH5 deze zorgt ervoor dat je natuurlijke huidbarrière niet wordt aangetast en beschermt tegen uitdroging. Deze geef ik door aan hubby.. hij heeft een zeer gevoelige huid en gebruikt steeds douchegels zonder zeep enz.. dus zo kan hij ook meegenieten van mijn deautybox :)

Unboxing de

L’Oréal Paris – Super Liner Blackbuster – Full Size: Deze eyeliner kan je gebruiken voor een dun opvallend lijntje of een opvallende retro-look. Deze diepzwarte kleur kan je altijd en overal mee naar toe nemen. Ik ga deze zeker uittesten.. mijn eyeliner was net op en zocht een nieuwe.. ideaal! Thanks Deauty!

Ik vind het een mooie box.. opnieuw zeer gevarieerd. Als ik een suggestie mag doen aan de mensen van Deauty.. de make-up artikelen zijn een beetje ééntonig..een mascara, een oogpotlood, eyeliner.. Ik wil graag eens een oogschaduw palette of een blush of foundation of zelfs een lipstick/gloss!
Ik ben al benieuwd naar de Deautybox van Maart.. ideale maand voor mooie lente make-up artikelen.. hint, hint :)

Wat vind jij van deze Deautybox? Of ben je nog aan het overwegen deze van Maart aan te schaffen klik dan hier voor alle info!

XOXO

Eefje

 • Leuke dingen zitten erin! Vooral de superliner lijkt mij helemaal geweldig. :)

 • Rux

  Hmmm ik was een beetje teleurgesteld. En het is mijn tweede doos. Ik ben tot nu niet onder de indruk geweest. Jammer! Ten minste is er een full-size product bij! Ik was zelfs content met de eye-liner, hoewel ik ook van een blush of oogschaduw droom… en L’oreal is echt niet mijn ding, ik heb iets beters verwacht. Ik heb dat getest en… ik weet niet wat je ervan vindt maar ik vind het geen goed product! Catrice is duizend keer beter. Ik vind het idee wel mooi en praktish maar de kleur is vaag, geen intense zwart zoals ik wil. Ik overweeg of ik met het Deuty abonnement zal stoppen.
  Groetjes!

  • Eefje

   Ik moet de eyeliner inderdaad nog testen.. Catrice heb ik ook in mijn smash.. zijn inderdaad super producten. Ik verwacht eigenlijk nooit niet veel van Deauty, daarom waarschijnlijk dat ik steeds tevreden ben. Ik ontdek nieuwe merken die ik anders niet ken.. en als er een product in zit die ik niet leuk vind, geef ik die door aan vriendinnen of m’n moeder :) Ik blijf nog wel een tijdje abonnee.. In Nederland is er veel meer keuze.. glossybox, truly yours, beautybox.. makkelijk om eens te veranderen.. misschien krijgt Deauty op termijn ook een concurrent en kunnen we ook eens wisselen :)
   Eefje

 • Mijn postbode was ook te laat dus had ik een briefje aan de deur gehangen om het een paar huizen verder af te geven. En dat heeft ze dus niet gedaan! Ik kan pas maandag mijn box halen :(
  Ik deel ook je mening over dat de box te eentonig is. Ik dacht eerst van ‘oh nee weer een haarolie’ maar het blijkt nu een shampoo te zijn.. Nuja.. Oogschaduw of lipgloss zou idd veel toffer zijn!

  • Eefje

   Ah, nee, dat is echt rot!! Heb ik ook al meegemaakt! Ik dacht ook eerst dat de shampoo een haarolie was :) gelukkig maar :)
   Eefje

 • Leuke producten!!! Ik ken de box helemaal niet!

  • Eefje

   Zelfde concept als bij jullie boxen in NL.. glossybox, enz.. wij hebben voorlopig maar keuze uit één :) Ik had graag een abonnement op jullie boxen uit NL! Die zien er altijd zo leuk uit! Maar voor €15 kunnen ze die natuurlijk niet naar België sturen.
   Eefje

 • oeh ik ben erug benieuwd naar de blackbuster eyeliner zeg !
  wat een pracht product :D
  en je hebt een leuke blog !
  ik volg je op bloglovin :)
  xoxo

 • zag hem al bij andere blogs en het enigste wat me echt super lijkt is die l’oreal shampoo! :o

  • Eefje

   Die valt serieus tegen! Gisteren voor de eerste keer gebruikt! Ik probeer er vandaag nog een review over te schrijven.
   Eefje

 • Die shampoo leek me echt super, jammer dat hij tegenvalt! Ben benieuwd naar de eyeliner!