Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing Beautybox Februari 2016 – Video

Het is echt super lang geleden dat ik nog eens een video heb opgenomen. Mijn tijd ging naar het opstarten van mijn pop-up webshop, maar nu vond ik even een gaatje voor een unboxing video.. meer bepaald van de Beautybox van de maand Februari!

Unboxing Beautybox Februari 2016 – Video:

Abonneer je op mijn youtube kanaal voor meer filmpjes!

Liefs,

Eefje

  • Ik blijf ook op mijn honger zitten. Zoals bij de meeste subscription boxes eigenlijk…

  • Tania

    Ik koop ook zo geen boxen meer, dan koop ik met dat geld wel iets dat ik wel mooi vind. Welke kleur nagellak heb je op in het filmpje? Vind het zo’n mooie kleur

  • Een maandelijkse beautybox heb ik niet meer, een limited edition beautybox vind ik nog wel interessant, maar op maandbasis heb ik het gevoel dat ik beter mijn centen in iets kan steken dat ik zeker wil, in plaats van de verrassing af te wachten. Maar dat is misschien ook wel omdat ik al zoveel heb…

  • Thx! Dat is Copper Penny uit de H&M Beauty lijn! :)

  • Ik twijfel ook elke maand om mijn abonnement op te zeggen, maar ik blijf toch nog elke maand nieuwsgierig :)

  • Nja, het vet is er wel een beetje af :)