Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Topwijf T-Shirt + Kortingscode

Wat een eer zeg, geen minuut moest ik twijfelen toen Fleur van Topwijf mij een mailtje stuurde met de vraag of ik één van haar Topwijfbloggers wou worden! Dit houdt in dat ik vanaf nu het Topwijf Brand mag promoten én dat jullie een Topwijf t-shirt of andere toffe items kunnen shoppen met extra korting via de vernieuwde Topwijf webshop! Neem je iPhone/smartphone, papier en stylo bij de hand en noteer je kortingscode!!

Topwijf T-Shirt + Kortingscode

10% korting op je aankoop in de Topwijf Webshop:

TOPWIJFGLAMBYEEFJE10

Geef de code gerust door aan collega’s, vrienden, familie,… laat iedereen meegenieten!

Topwijf T-Shirt + Kortingscode

Het topwijf t-shirt is er nu ook in meerdere kleuren!

Hé, het is OK om jezelf een Topwijf te noemen!!

Topwijf is een modelabel voor sterke, zelfbewuste vrouwen om elkaar of zichzelf een duwtje in de rug te geven, want dat doen we veel te weinig! Ideaal als cadeau voor je girl squad, zus, mama of zelfs als compliment voor jezelf, want jullie topwijven verdienen het stuk voor stuk.

Ook Topventen kunnen terecht voor een leuke sweater! En hebben jullie de schattige body’s en slabbetjes al gezien met Topwijfje en Topventje erop? Echt, hoe schattig! Ideaal voor een cadeautje, toch? Naast de gekende Topwijf tee’s en sweaters kun je in de webshop nu ook terecht voor hippe en unieke (vaak Belgische) labels en musthaves die volledig bij de Topwijf lifestyle aansluiten en die je zo een totale ‘girlboss’ look geven. De collectie wordt ook steeds aangevuld met nieuwe items. Dus check de webshop regelmatig!

Aan alle topwijven hier! Gebruik de kortingscode, want jullie verdienen het!

Liefs,

Eefje