Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Topwijf Shop Gent

Als je eventjes in Gent bent, ga dan zeker eens langs bij de Topwijf Pop Up Shop (Sluizeken, 34)! Topwijf Fleur Sabbe opende begin oktober een super gezellig winkeltje vol leuke fashion items en nog leukere accessoires! Aangezien de Topwijf shop op slechts 2 minuten stappen van mijn werk is, heb ik het voordeel om tijdens mijn lunchpauze snel eens binnen te springen. En geloof me als ik zeg dat je niet buiten komt zonder een aankoop te doen! Ook tijdens de feestdagen zal de pop up shop geopend zijn en ik weet nu al waar ik mijn kerstcadeautjes zal halen.. Telefoonhoesjes, mokken, jeweeltjes, handtasjes en niet te vergeten de schattige baby body’s en sweaters met topwijfje en topventje erop doen je gegarandeerd smelten!

Topwijf Shop Gent

Topwijf Shop Gent

Ik ben alvast gek op deze glitterrok, welke zeer makkelijk te combineren valt! Dit wordt mijn favoriete stuk voor tijdens de feestdagen! Het Topwijf t-shirt is uiteraard onmisbaar in je garderobe!!

TOPWIJF POP-UP SHOP, SLUIZEKEN,34 GENT (open tot eind December op woe, do en vrij) van 11u tot 18u

Liefs,

Eefje