Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Steampod L’Oréal Review (Filmpje)

De Steampod van L’Oréal, ik hoef daar niet veel woorden aan vuil te maken.. I LOVE IT!! Ik kan gewoon niet meer zonder, ik heb zo’n vervelende golven/krullen in mijn haar en die moeten er elke dag uit! Met een gewone stijltang ben ik veel te veel tijd kwijt en dat is oa: ook één van de redenen waarom ik zo’n fan ben van de Steampod.. geen tijdverlies meer! Plus perfect gestylde pluimen! :)

De hoe, wat, waar en waarom zien jullie in dit filmpje:

Ik zou het lief vinden als jullie zich abonneren op mijn you tube kanaal :)

Perfect, toch?

Liefs,

Eefje

 • Wat een leuk en interessant filmpje. Ik had nog nooit gehoord van de steampod, maar hij lijkt me erg fijn! Ik ben op zoek naar de perfecte stijltang, en deze neem ik zeker mee in mijn uiteindelijke keuze!

 • Eefje

  Oh, vergeet de gewone stijltang en investeer in de Steampod! Je zal me dankbaar zijn :)
  Alvast succes met je zoektocht! :)
  Liefs,
  Eefje

 • Nathalie

  Heb deze vorige week ontvangen na het winnen van een wedstrijd. Zeer benieuwd en blij dat je er een filmpje van online gezet hebt! Bedankt! :)

  • Eefje

   Oh lucky you.. heb je dan het nieuwste (witte) toestel gewonnen?
   Liefs,
   Eefje

 • Hoe vaak gebruik je de steampod per week (ik kan het filmpje niet zien)?
  En hoe lang blijft het stijl?
  Ook als het buiten vochtig is?

  • Eefje

   Raar dat je het filmpje niet kan zien.. Je kan altijd eens proberen op mijn YouTube kanaal zelf https://www.youtube.com/user/Beautytalkblog
   Ik gebruik de steampod zo’n 2 keer per week, max 3 keer. Mijn haar blijft lekker stijl en op zijn plaats :)
   Ik merk dat mijn krullen er minder snel doorkomen ook bij regen en/of vochtig weer.
   Liefs,
   Eefje