Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Smoothiemaker Lidl ⎟Gezonde smoothies

Mag ik heel eerlijk zijn..? Ik eet zeer weinig fruit 😱 Ik kan echt weken niks van fruit eten. Een koekje of een stuk chocolade tussendoor is veel makkelijker en sneller, toch? Al dat gedoe met fruit schillen enal.. ;p Maar ik heb me voorgenomen om in 2018 meer fruit te eten (clichééé I know) en ook opnieuw te beginnen sporten (daar later in een ander artikel meer over). Nu, sinds kort ben ik het bezit van een juicer/smoothiemaker van Lidl en dat ding is kei handig!

Je smoothie kun je maken in een 200ml, 500ml of 800ml beker (bijhorend 3 x To-Go-deksel). Ik maakte een smoothie met kiwi, peer, frambozen, appelsiensap en havermoutvlokken. Alles in de juicer en mixen maar (onderaan de juicer zitten van die napjes die de juicer op zijn plaats houdt). Na amper een paar tellen is de smoothie klaar en kan je je smoothie helemaal vers opdrinken. Bekers, deksels en messen zijn vaatwasserbestendig! Heb je net als ik geen inspiratie dan is er het receptenboekje met 25 ideeën voor recepten, waar je oa. receptjes vind voor regenboog smoothies!  🌈

Smoothiemaker Lidl ⎟Gezonde smoothies

Smoothiemaker Lidl ⎟Gezonde smoothies

Smoothiemaker Lidl ⎟Gezonde smoothies

Smoothiemaker Lidl ⎟Gezonde smoothies

De juicer kreeg een plaatsje in de keuken en wordt meer en meer gebruikt en zo heb ik toch mijn porties fruit binnen. Zelfs Chloé drinkt nu vaak smoothies en ook Karel heeft de smaak te pakken (zolang er geen banaan inzit) :)

De eerste stap naar een heathy lifestyle is gezet, de vitamientjes doen deugd en het is nog lekker ook! Nu nog werken aan mijn summerbody maar daar komt ik later nog op terug..

Liefs,

Eefje