Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Sally Hansen Miracle Gel Swatches

Voor Internationale vrouwendag kreeg ik een mooi pakketje afgeleverd. Een pakketje vol nagellakjes, nagellak remover en een mooi kaartje erbij, en dit allemaal van Sally Hansen. Ik ben al langer bekend met de Sally Hansen Miracle Gel en schreef hier ook al een aantal reviews over. (Lees hierhier en hier)!

Sally Hansen Miracle Gel Swatches

Sally Hansen Miracle Gel
Dat je geen UV lamp nodig hebt om de Miracle Gel aan te brengen en dat ik de nagellakjes erg goed vind weten jullie vast al. En dat ze lekker lang blijven en je keuze hebt uit fantastische kleuren vast ook :) Dus dit wordt geen uitgebreide artikel, maar ik wil jullie wel graag de swatches van de nagellakken laten zien.

Sally Hansen Miracle Gel Swatches

Sally Hansen Miracle Gel Swatches

Sally Hansen Miracle Gel – Bare Dare (120)

Sally Hansen Miracle Gel Swatches

Sally Hansen Miracle Gel – Adrenaline Crush (204)

Sally Hansen Miracle Gel Swatches

Sally Hansen Miracle Gel – Boho a go-go (700)

Sally Hansen Miracle Gel Swatches

Sally Hansen Miracle Gel – Dig Fig (440)

Sally Hansen Miracle Gel Swatches

Sally Hansen Miracle Gel – Pink Tank (220)

Sally Hansen Miracle Gel Swatches

De nagellak remover is aceton vrij en bevat vitamine E, B5 en chamomile. Nu ben ik wel wat gewoon van nagellak removers betreft want ik lak mijn nagels super veel. Maar deze nagellak remover is toch veruit de beste en snelste die ooit heb gebruikt! Nagellak verwijderen doe je in no-time, de remover is vriendelijk voor je nagels en droogt ze niet uit én hij ruikt ook nog eens naar madeliefjes (chamomile)!

Omdat ik mijn nagels zoveel voorzie van allerlei kleurtjes zien ze best wel af en daarom moet ik mijn nagels super goed verzorgen. Daarvoor gebruik ik nu sinds kort de Sally Hansen Complete Care 7-in-1 mail treatment. Een hele mond vol om kort te zeggen dat dit roze doorschijnende flesje kan gebruikt worden als base coat en top coat. De nail treatment bevat oa. Avocado olie zee zout en calcium. Dit allemaal om je nagels te versterken en er gezonder te laten uitzien. En dan heb ik het nog niet over de glans gehad! Come to mama :)

Oh, ik wil nog even mijn favoriete kleurtjes kwijt en dat zijn Bare Dare en Adrenaline Rush! Welk kleurtje vinden jullie het leukst?

Sally Hansen Miracle Gel vind je oa. online bij Bol.com (shop hier) en bij Kruidvat!

Liefs,

Eefje

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

  • Beauty bylj (Beautybylj)

    Ik wist niet dat Sally Hansen ook nagellakremover had. Klinkt als een fijne nagellakremover!