Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Rimmel London Wonder’fully Real Mascara

Rimmel London heeft er een nieuwe mascara bij en die kreeg de naam Rimmel London Wonder’fully Real Mascara. Voor de Wonder’Fully Real Mascara hebben de experts bij Rimmel al hun langer- en voller makende technologieën gebundeld en zo hun beste mascara tot nu toe gecreëerd. De rijke, crèmige, gitzwarte formule met keratine maakt de wimpers direct langer. De Wonder Precision Brush van de mascara, met rechte kunststof borstelhaartjes, heeft de perfecte vorm voor het creëren van waaierachtige, langer, voller lijkende wimpers. Bonus: de formule zorgt dat je mascara de hele dag perfect blijft zitten!

Metallic pink is de kleur van de verpakking van deze mascara en daar kun je niet voorbij lopen in de winkel! Deze metallic verpakking heeft ook nog eens een twist effect, mooi, lekker vrolijk en girly!

Rimmel London Wonder'fully Real Mascara

Rimmel London Wonder'fully Real Mascara

Rimmel London Wonder'fully Real Mascara

Rimmel London Wonder'fully Real Mascara
De mascara is in 1 kleur te krijgen, namelijk 001 Black.

Rimmel London Wonder'fully Real Mascara

Bij het zien toen ik hem uitpakte vond hem al meteen leuk. Nu nog doen wat ie beloofd! En ik moet zeggen dat ik blij ben over het resultaat. Het ziet er toch super mooi uit? Daarnaast is deze mascara echt wel longlastig! Hij blijft gedurende de dag goed zitten! Alleen opletten dat je niet teveel gebruikt want dan gaat deze mascara snel klonteren en dat willen we ook niet natuurlijk. Wat mij betreft een prima mascara!

Deze Rimmel London Wonder’fully Real Mascara kost € 14,99 en is te koop bij de drogist. En momenteel aan sterk verlaagde prijs bij Bol.com!! (Klik hier)

Liefs,

Eefje