Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

ProNails – LA Juicy Bar – Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails LA Juicy Bar neemt je mee naar de zonovergoten Californische stranden waar je geniet van een zomerse fruitige cocktail! De 6 kleurtjes uit de LA Juicy Bar collectie zijn te vrolijk om zomaar te laten staan en dat moet getest worden uiteraard! Ik kreeg 2 kleurtjes opgestuurd: Be a Pineappele & Gotta Goji!

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails – LA Juicy Bar – Gotta Goji & Be a Pinapple:

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails – Be a Pineapple:

Be a Pinapple en Gotta Goji zijn volgens mij de 2 meest opvallende kleurtjes uit de volledige LA Juicy Bar collectie! Echt mega flashy! Als je deze twee op je nagels hebt, heeft iedereen het gezien :)

Be a Pineapple – is een flashy geel nagellakje dat volgens mij prachtig is, als je handen al een mooi bruin tintje hebben van de zon! Persoonlijk vind ik het nagellakje iets te fel voor mij, ik houd meer van pastels (pastel geel is een kleurtje dat ik wel zou dragen).. Maar geen nood, dochterlief is er helemaal weg van :) Het nagellakje lakt makkelijk maar het 1e laagje is wat streperig, na het 2e laagje zie je geen strepen meer! De nagellakjes van ProNails zijn kwalitatief één van de betere nagellakken die ik gebruik! De houdbaarheid met een topcoat is minstens 3 à 4 dagen!

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails – Gotta Goji:

Gotta Goji – is een koraal rood kleurtje en is al minstens even flashy als zijn gele vriend! Idem hier, lijkt me een zeer mooie kleur bij al iets getinte handen! Dit kleurtje lakt niet streperig en dekt al mooi na het 1e laagje! Mijn favoriet van de 2!

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

ProNails - LA Juicy Bar - Gotta Goji & Be a Pinapple

De nagellakjes uit de LA Juicy Bar collectie zijn te koop bij de geselecteerde nagelsalons (vind een verkooppunt hier) en kosten €12,95 voor 10ml!

Wat vind jij van deze flashy kleurtjes? Iets voor jou?

Liefs,

Eefje

  • wat een fijne knalkleurtjes! ik heb ook een gele maar die brengt lang niet zo mooi aan als deze, wauw!

  • Saraya Callewaert

    Oehh…twee mooie knal kleurtjes, zo leuk voor tijdens de zomer!
    X

  • Wat een supertoffe knalkleuren. Lijken mij prachtig bij een wat gebruinde huid

  • Ik vind die gele echt fantastisch! Het was voor mij de eerste keer dat ik ProNails gebruikte en ik ben echt ferm onder de indruk van de houdbaarheid!

  • Jaaaaa, dat geel!

  • Ik heb een zwak voor gele kleurtjes, heel mooi voor de zomer :)