Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit – Unicorn Rainbow Power

Hebben jullie ook alweer een verlengd weekend? Heerlijk toch? Alle weekends zouden 3 dagen moeten duren! Het weer wordt niet zo schitterend als het voorbije weekend, dus die zomer topjes mogen eventjes opgeborgen worden want is weer sweater weather! Tijd voor mijn ‘Unicorn rainwbow power’ sweater van Topwijf! Zalig die sweater, lekker cosy en warm en toch is de lichtblauwe kleur zeer zomers.. Ik combineer deze sweater het liefst met een destroyed jeans en sneakers, eenvoudig casual sporty. Eenvoudig ja, want de focus ligt sowieso op de sweater en dan vooral op de Unicorn rainbow power tekst. Daarom hou ik de rest van mijn outfit simpel.. Ik hou van zachte zomerse kleuren, niks schreeuwerigs ofzo. Daarom vind ik het licht blauwe van de sweater zo mooi passen op een jeans. Dit is mijn favoriete casual look momenteel, dus als het eens een dagje minder warm is dan vind ik dat helemaal niet zo erg ;)

Outfit - Unicorn Rainbow Power

Outfit - Unicorn Rainbow Power

Outfit - Unicorn Rainbow Power

I’m wearing:

Sweater – Topwijf
Jeans – Zalando
Sneakers – Adidas (Sooco Footbar)
Earcandy – Blue Ginger
Sunnies – H&M

Wat vind jij van deze look?

Liefs,

Eefje

Shop de Unicorn rainbow power sweater hier

  • Toffe sweater en leuk gecombineerd!

  • chucky1012

    Mooie sweater en funny foto’s ;-)