Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit – Topwijf T-shirt

Al gehoord? Er staat ons nog een hittegolf te wachten!! Alles wat warmer is dan een bikini, laat je maar in je kast liggen! Maar dit weekend was het aangenaam zomer weer (wat de temperaturen betreft dan toch) dus was het nog eens tijd voor een outfit shoot! Ik kreeg een leuk t-shirt opgestuurd van het Belgische merk ‘Topwijf‘! Kennen jullie vast wel al? Voor diegene die onder een steen geleefd hebben.. Topwijf is een Belgisch merk opricht door Fleur Sabbe. Het merk heeft leuke t-shirts, sweaters, telefoonhoesjes, totebags,.. Topwijf opende deze zomer ook een Pop-Up Store in Oostende!

Een Topwijf neemt zichzelf niet te serieus, steunt anderen, relativeert, staat haar mannetje, weet wie ze is en waar ze voor staat, uit haar mening! (shout), is breekbaar en sexy tegelijk, trekt het zich allemaal niet te hard aan, is een beetje veel gek, laat zich niet doen, is een goede vriendin, blijft vooral zichzelf…

Het t-shirt (met quote en ananas) combineerde ik met een zwarte plissérok en mijn adidas superstar sneakers..

Outfit - Topwijf T-shirt

Outfit - Topwijf T-shirt

Outfit - Topwijf T-shirt

I’m wearing:

T-shirt – TOPWIJF
Rok – Zalando
Sneakers – Adidas Superstars

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,

Eefje

 • Hilde Janbroers-stolk

  Wat een leuk shirt! Mijn oudste dochter houdt van die stijl! Ik ga het haar eens laten zien…..Je outfit is top!

 • Leuke outfit! :) Mooie combi met de rok x

 • ooeh leuke outfit en combinatie met je schoenen

 • Ik kende het merk nog helemaal niet geloof ik, maar het is wel heel leuk. Volgende keer als ik over de grens kom shoppen ga ik er zeker eens op letten. Heel leuke combi!

 • Dank je wel :)

 • Ik vind rok ook heel erg leuk! Dank je wel! :)

 • Dank je wel, Hilde! :)

 • Saar Vandegaer

  Leuke outfit! Fleur is een sympathieke madame!