Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit – JBC Jumpsuit

Wat is het lang geleden dat ik een outfit artikel postte! Het moet geleden zijn van rond nieuwjaar denk ik! Tijd dus voor een nieuw artikel met een nieuwe outfit. Ik ging shoppen bij JBC en zoals jullie weten doe ik dat wel vaker :) en ik viel voor dit super mooie jumpsuit met een tijgerprintje..

Outfit - JBC Jumpsuit

Outfit - JBC Jumpsuit

Outfit - JBC Jumpsuit

Outfit - JBC Jumpsuit

I’m wearing:

Jumpsuit – JBC
Gilet – Vero Moda
Pumps – Guess
Oorbellen – Beautytalk pop-up webshop
Halsketting – Beautytalk pop-up webshop
Nagellak – Copper Penny – H&M

TIP: Via Snipsnip kunnen jullie profiteren van extra korting indien je shopt online bij oa. JBC, maar op de website van snipsnip vind je van A tot Z ook nog vele andere webshops waar je kunt shoppen met korting!

Wat vind jij van mijn nieuwe jumpsuit?

Liefs,

Eefje

  • Oh die jumpsuit staat je heel goed! Ik ga eigenlijk veel te weinig binnen bij JBC! Ik moet daar duidelijk eens verandering in brengen ;)

  • Ik ben normaal geen fan van luipaardprint (vind het zo moeilijk te combineren) maar jij hebt deze heel leuk gestyled. Ziet er classy uit :)

  • Tania

    Ooh, die jumpsuit is leuk.Staat je heel mooi.

  • Dank je wel :)

  • Thanks, girl!

  • Ik kom er echt vaak! Ze hebben echt leuke collecties!