Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit Details – Shizzie

Dat ik voor mijn job geen nagellak én geen sieraden mag dragen is een triestig iets :( Maar dat ik 4 van de 7 dagen in de week dit wel kan maakt veel goed! Want ik ben een sieraden meisje (hmmmm, vrouw).. Het maakt je outfit af en sieraden zijn een deel van je persoonlijkheid. Ik mocht voor dit artikel samenwerken met Shizzie. Shizzie is een webshop waar je leuke accessoires, kledij en sieraden kan shoppen en dit tegen zeer betaalbare prijsjes!

Ik koos voor 2 ringen, 2 paar oorbellen en een halsketting..

Outfit Details – Shizzie

Outfit Details - Shizzie

Outfit Details - Shizzie

Outfit Details - Shizzie

Outfit Details - Shizzie

Outfit Details - Shizzie

Ik hou van minimalistic sieraden, less is more.. de chain oorbellen vallen op door dubbele hangertjes, maar toch zijn ze heel simpel. De halsketting is zeer lang en is mooi afgewerkt met een circle bar en een staafje. De ene ring heeft een square en de andere een double triangle. Ik vind de sieraden gewoon mooi door hun eenvoud.. en zo passen ze op elke outfit! Meer sieraden vind je op Shizzie.nl

?All you need is love, but a little jewelry never hurt anyone ? – – – #jewelry #earcandy #earrings #shizzie #shizzienl #instajewelry #jewelrylover #accessoires #fashion #fashiondetails #instalove #instagood #instadaily #igersbelgium #promoter #influencer #follow #bloggerlife #bloggerstyle #mystyle #me #wiw

A post shared by Eefje (@beautytalkblog) on

Wat vind jij van deze sieraden?

Liefs,

Eefje

  • Ik ben ook gek op die minimalistische stijl dus ik vind je sieraden erg mooi!

  • Jeapiebel Choosebeautiful

    Wat een eenvoudig en super leuke sieraden heb je uitgekozen. Het feit dat het nog betaalbaar is heeft mijn hart gestolen. ;-)