Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit – Destroyed jeans

I destroyed my jeans! I did.. Onder het motto ‘DIY’ heb ik de schaar in mijn oude Vero Moda jeans gezet (alléz dat dacht ik toch, bleek het niet mijn oude jeans te zijn, haha).. Oh wel, shit happens i guess :)

Ik vind een destroyed jeans leuk en lekker stoer (misschien niet meer voor mijn leeftijd, but who cares).. Vandaag heb ik dan ook een outfit met mijn ‘toch niet zo oude jeans’ en een heerlijk warme en kleurrijke vest! Check it out..

Outfit - Destroyed jeans

Outfit - Destroyed jeans

I’m wearing:

Jeans – Vero Moda (DIY)
basic tee – H&M
Vest – JBC
Enkellaarsjes – Maury
Halsketting en oorbelletjes – Beautytalk pop-up webshop

Wat vind jij van een destroyed jeans? Yay or nay?

Liefs,

Eefje

  • Kris Van Rhijn

    Hey, ik ken weing, om niet te zeggen niks van de laatste mode. Maar ik vind dat U schitterend staat met die kleren

  • Wat heb je toch mooie lange benen. En I love ripped jeans.

  • deze look staat je goed! en die vest is ook heel leuk en zoals Melissa hier zegt, daaayum girl those legs

  • Haha, dank je wel :) ‘bloos’ :)

  • Dank je voor het compliment :p