Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Olaz – Total Effects CC Cream

Onlangs kreeg ik de Olaz Total Effects CC Cream in de bus, met een kaartje erbij met de mededeling deze cream te testen en een review over te schrijven. Met plezier :) Mijn nieuwsgierigheid was in ieder geval gewekt!
Olaz heeft vanaf nu dus een CC Cream in hun assortiment, een verzorgende crème met een kleur correctie erin zodat je meteen een prachtige egale huid hebt.
Je hebt met dit product dus geen aparte dagcrème of foundation nodig, dat is handig.

Olaz - Total Effects CC Cream

Wat belooft Olaz:

Total Effects bestrijdt 7 tekenen van veroudering:

1. Ophelderen
2. Voedende hydratatie
3. Zachte exfoliatie
4. Verfijning van poriën
5. Verbetert de huidteint
6. Minimaliseren van fijne lijntjes
7. Subtiele versteviging

Olaz - Total Effects CC Cream

De hydratatie van de CC Cream duurt maar liefst 24 uur lang. De pigmenten in de CC Cream zouden zich perfect aan je huidskleur aanpassen, waardoor je altijd een goede match krijgt. En deze cream heeft een bescherming met een SPF 15!

De ingrediënten:

Olaz - Total Effects CC Cream

Ik vind de verpakking er een beetje grappig uitzien vooral de grote van de doseerpomp. Wat ik een beetje jammer vind is de ontzettend grote opening, je hebt echt maar heel weinig nodig van dit product dus druk je hem helemaal in dan heb je echt veel te veel product! Ze hadden de opening dus beter iets kleiner kunnen maken. Ik probeer zo zacht mogelijk te drukken zodat ik niet teveel product verlies.

Olaz - Total Effects CC Cream

De Olaz Total Effects CC Cream is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Licht tot medium en medium tot donker. Ik kreeg medium tot donker, wat ik persoonlijk veel te donker vind voor mijn lichte velletje.
De CC Cream is erg romig van structuur en voelt eigenlijk gewoon aan als een dagcrème. Wel merk ik dat hij vrij voedend is voor de huid, dus je hebt echt geen dagcrème er onder nodig.

Olaz - Total Effects CC Cream

Olaz - Total Effects CC Cream

De swatches:

Olaz - Total Effects CC Cream

Olaz - Total Effects CC Cream

Olaz - Total Effects CC Cream

Ik ben ook enthousiast over de dekking van deze CC Cream. Het is niet een hele dekkende dekking, maar voor mij is dit echt perfect. Het is een mooie en natuurlijk dekking. Bij het aanbrengen merk je als eerste dat het een zeer luchtige & vochtige cream is. Het duurt een klein minuutje voor de CC Cream opdroogt, wanneer de CC Cream een paar minuutjes op mijn huid ligt blijft hij een beetje plakkerig aanvoelen. Dus afpoederen is de boodschap!

Ik had het eigenlijk totaal niet verwacht maar ik ben echt enthousiast over deze CC Cream. Een mooie natuurlijke dekking die aangenaam aanvoelt. Door de voedende ingrediënten heb je eigenlijk ook geen dagcrème meer nodig. Alleen is ‘medium tot donker’ iets te donker voor mij..zelf had ik voor ‘licht tot medium’ gekozen maar misschien gebruik ik deze CC Cream verder wanneer mijn huid al wat meer kleur heeft door de zon!

De Olaz Total Effects CC Cream is vanaf nu overal bij de drogisterijen te koop! Je betaalt €19,99 wat ik best prijzig vind maar daar krijg je dan wel 50 ml voor!

XOXO
Eefje

  • Klinkt als een fijne CC cream. Wat ik mis in deze review is een foto van de cream op je gezicht.. misschien een idee voor de volgende keer?

  • Klinkt fijn!
    Ik heb vroeger de serum van deze serie gebruikt, ik vond hem echt goed :)

    Liefs,
    Karlien

  • Deze heb ik onlangs in de winkel zien staan en was er zelf hél nieuwsgierig naar, dus ik ben blij dat je een review gedaan hebt! :-)

  • Hopelijk heb je er in de zomer meer aan!