Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Names4ever gepersonaliseerd sieraad + Winactie

Een outfit is nooit compleet zonder bijhorende jewelry, een mooi sieraad maakt je outfit ‘af’. Wat je outfit nog leuker en unieker maakt is een ‘gepersonaliseerd’ sieraad, bv met de naam van je zoon/dochter of metekindje of petekindje. Ik ontdekte onlangs de webshop Names4ever, dé specialist in naamsieraden. Of je nu op zoek bent naar een naamketting, een mama sieraad, een letter ketting of een ander uniek naamsieraad, bij Names4ever vind je gegarandeerd wat je zoekt! Ik mocht zelf een gepersonaliseerd sieraad laten maken bij Names4ever en ik mag er ééntje weggeven aan één van mijn lezers.. so don’t go anywhere!!!

Names4ever + Winactie:

Bij Names4ever vind je oa. naamkettingen, naamarmbandjes, hangers en ringen, infinity sieraden, geboortesteen hangers en fotosieraden.. Perfect als cadeau, kraamcadeau, communie of gewoon voor jezelf..

Nieuw bij Names4ever zijn de foto sieraden. Een fotosieraad is bv. een geweldig uniek, persoonlijk cadeau om aan een dierbare te geven. Bij Names4ever kun je kiezen uit diverse foto sieraden zoals een foto ketting of een foto armband. Dit is dus een armband of ketting met foto erin gegraveerd. De fotosieraden zijn leverbaar in allerlei vormen zoals rond, hartvormig, vierkant, rechthoekig en ovaal. Sommige sieraden hebben een mooi afgewerkte sierrand. Je hebt keuze tussen zilveren foto sieraden en gouden foto sieraden. De sieraden bestaan uitsluitend uit sterling zilver of 14 karaat goud.

De webshop van Names4ever is zeer gebruiksvriendelijk en je kan in amper een paar minuten tijd de gepersonaliseerde sieraden bestellen. Verzending is altijd gratis en binnen de 5 dagen zit het gepersonaliseerde sieraad in je brievenbus.

Naamarmband Chloé

Ik mocht een gepersonaliseerd sieraad laten maken bij Names4ever en ik koos voor naamarmbandje met de naam van dochter Chloé. Het armbandje is zeer mooi afgewerkt en ook een accent op de naam is mogelijk!

Names4ever gepersonaliseerd sieraad + Winactie

Names4ever gepersonaliseerd sieraad + Winactie

Names4ever gepersonaliseerd sieraad + Winactie

Names4ever gepersonaliseerd sieraad + Winactie

Names4ever gepersonaliseerd sieraad + Winactie

Names4ever WINACTIE:

Wil jij ook graag een gepersonaliseerd naamarmbandje winnen?

Volbreng de volgende stapjes..

? Follow Names4ever on Facebook
? Follow Beautytalk on Facebook
? Tag 3 – 5 friends

That’s it, you’re in!

Winactie t.e.m 24/3/2017!

Veel succes!

Wil je liever andere leuke gepersonaliseerde sieraden shoppen, surf dan snel naar Names4ever.
Liefs,

Eefje

  • Lieke van Veen

    Wat een mooi armbandje. Ik doe heel graag mee. Ik volg je op facebook (lieke van veen) en heb 3 vrienden getagd.

  • super leuk ! ik heb er ooit al eentje gewonnen van deze webshop, heel blij mee, maar daarom sla ik deze dus wel ff over ;)

  • Marian B

    Mooi! Ik zou mijn dochter graag verrassen met zo’n mooie armband met naam.