Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Nails to Inspire – Morgan Taylor

Mensen vragen me soms hoeveel nagellakken ik heb.. geen idee eigenlijk. De laatste keer toen ik mijn nagellak kast reorganiseerde (ja, ik heb een aparte nagellak kast) :) telde ik er ongeveer een 200-tal. Dit is ondertussen al een hele tijd geleden en ik denk dat ik dat mijn kast nu wel zo’n 300 nagellakken telt. Ik kreeg onlangs 3 newbies erbij van het merk Morgan Taylor uit de webshop van Missgorgeous.. benieuwd naar de kleuren? Kijk dan even verder…

Nails to Inspire - Morgan Taylor

Morgan Taylor Nail Polishes

Ik had geloof -het of niet- nog maar één nagellakje van Morgan Taylor in mijn stash, en ik vond dit steeds een aangenaam lakje om aan te brengen. Vandaar mijn keuze om mijn Morgan Taylor stash een beetje uit te breiden.. De nagellak flesjes van Morgan Taylor zijn behalve mooi en elegant ook erg praktisch en hebben een inhoud van 15ml.

Morgan Taylor – Must have Mauve

Nails to Inspire - Morgan Taylor
Must have Mauve is een oudroze kleur met een lichtpaarse schijn, heel erg mooi, heel erg classy en persoonlijk vind ik dit een zeer mooi en geschikt kleur om de overgang van je zomer naar je winter nagels zachtjes te doen verlopen. Een perfect kleur voor het tussenseizoen zeg maar..

Morgan Taylor – Tex’as me Later

Nails to Inspire - Morgan Taylor
Tex’as me Later is ook oudroze kleur maar met een metallic finish. Persoonlijk vind ik een metallic finish heel erg mooi maar het vraagt iets meer geduld om de nagellak geheel streeploos aan te brengen.. Tip: gebruik niet teveel nagellak in één keer anders heb je onvermijdelijk strepen.

Nails to Inspire - Morgan Taylor
Morgan Taylor – Who-Dini
Who-Dini is een grijze kleur maar als je goed kijkt merk je een blauwe schijn, erg mooi! Ook dit nagellak vind ik perfect om te dragen in het tussenseizoen en deze kleur past bij werkelijk elke outfit!

De nagellakken van Morgan Taylor hebben een breed kwastje, brengen zeer makkelijk aan, drogen ongelooflijk snel. Het assortiment is groot en de kleuren kun je bekijken op de website van Missgorgeous.nl Op de website vind je niet alleen nagellakjes van Morgan Taylor maar ook van andere merken, er is een mooi aanbod van make-up en ook leuke gadgets!!

3 nieuwe nagellakjes kregen een plaatsje bij de #ikweetechtniethoeveel andere nagellakken en het zullen niet de laatste zijn ;p

Ken jij de nagellakken van Morgan Taylor?

Morgen komt er trouwens in samenwerking met Missgorgeous een leuke giveaway online!

Liefs,

Eefje