Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Mixa – Voor de gevoelige huid

Een tijd geleden (ik denk dat het ergens in Maart was) kreeg ik een goedgevuld perspakket toegestuurd. In het pakket zaten 5 fullsize producten van een nieuw merk namelijk MIXA speciaal voor de gevoelige huid.

Mixa blijkt een merk te zijn dat al heel lang bestaat en vooral in Frankrijk populair is. Dankzij L’Oréal kunnen wij nu ook kennis maken met een uitgebreid gamma voor onze gevoelige huid.

Mixa biedt voor elk gevoelig huidtype een aangepaste oplossing aan aan de hand van een complete routine gezichtsreiniging en gezichtsverzorging.
De Mixa lijn bestaat uit: Gezichtsreiniging, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en doucheproducten.

Mixa - Voor de gevoelige huid

Benieuwd naar deze lijn? Ik heb ze uitgebreid getest..

In het perspakket zaten deze 5 producten:
Mixa – Micellair water tegen roodheid
Mixa – Oogmake-up Remover
Mixa – Hydraterende crème tegen roodheid
Mixa – Surgras Voedende Body Milk
Mixa – Surgras Handcrème

De voorbije 2 maanden heb ik alle 5 de producten getest en er zitten enkele favorietjes tussen..

Eerst en vooral wil een woordje kwijt over de verpakking.. die spreekt me niet erg aan. Ik vind het nogal een boeltje, veel te druk, veel te veel informatie aan de voorzijde.. ik weet niet wat ik eerst moet lezen. Ik hou van verpakkingen die clean zijn met toch de nodige informatie. Less is more.. Maar dat is persoonlijk en tenslotte is het de inhoud dat telt, right?

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa – Micellair water tegen roodheid – €6,99 (400ml)
Het micellair water reinigt en verwijdert make-up in één enkele beweging. Ik hou van micellair water! Ik gebruik het elke avond voor het slapen gaan. Het is zo makkelijk in gebruik, je doet een beetje micellair water op een watje, even goed over je gezicht wrijven en al mijn make-up is er af! Dit Mixa micellair water doet het prima. Mijn gezicht is in no-time gereinigd en het prikt niet (wat sommige micellaire waters wel doen) en het mijn huid voelt achteraf niet trekkerig aan. Het Micellair Water zit in een doorzichtige fles van 400 ml en heeft een handige klikdop. Deze zou wel eens mijn huidige micellaire water van Garnier kunnen vervangen!

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa – Oogmake-up Remover – €4,99 (125ml)
Een aparte oogmake-up remover gebruik zeer weinig.. want alle make-up gaat netjes af met micellair water. Maar deze oogmake-up remover is oa. zeer geschikt voor waterproof mascara of eyeliner, dus besloot ik deze een kans te geven. De twee componenten schudt je gewoon even door elkaar. Mijn ogen zijn erg gevoelig, maar deze remover is erg zacht. Mijn waterproof mascara was vrijwel onmiddellijk verwijderd! Score!

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa - Voor de gevoelige huid
Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa – Surgras Voedende Body Milk – €4,99 (250ml)
De body milk zit in een handige pompflacon van 250 ml. Mijn droge, schilferige benen zijn ideaal voor deze test en ik moet zeggen dat deze body milk erg aangenaam in gebruik is. De body milk wrijft goed open en wordt onmiddellijk opgenomen door mijn huid. De geur is zeer neutraal en de textuur is totaal niet plakkerig. Aankleden kan dan ook direct!

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa – Surgras Handcrème – €4,49 (100ml)
Iets wat niet kan ontbreken op mijn nachttafel is handcrème, elke avond wrijf ik mijn handen in met deze toch wel fantastische handcrème. De geur is net zoals de body milk zeer neutraal maar wel lekker. Mijn handen zijn zo zacht en gevoed.. dit is echt een toppertje!

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa - Voor de gevoelige huid

Mixa – Hydraterende crème tegen roodheid – €7,99 (50ml)
Elke dag deze dagcrème aanbrengen, er zijn ergere dingen in het leven. Deze hydraterende crème is zeer aangenaam in gebruik, mijn huid is zacht, gehydrateert en voelt niet vettig aan. Ik kan onmiddellijk mijn foundation aanbrengen.. Ik had hiervoor last van een zeer droge huid (mijn T-zone), waardoor mijn foundation begon te schilferen. Maar dankzij deze dagcrème is dat probleem ook alweer van de baan :)

Conclusie:
Mixa is dé oplossing voor ons vrouwen met een super gevoelige huid! Ik ben fan en zal zeker een back up kopen van de handcrème, body milk en micellair water. Alleen de verpakking iets cleaner, minder druk en i’m a happy woman! :)

De producten van Mixa zijn reeds te koop bij de drogist! De doucheproducten zijn exclusief te koop bij Di.

Heb jij deze Mixa producten al ontdekt?

Liefs,

Eefje

  • Dat klinkt als goede producten zeg

  • Klinkt allemaal heel degelijk! Vind alleen de verpakking vrij saai en inspiratieloos.

  • Jammer dat ze dit bij ons niet hebben, het klinkt namelijk erg goed!

  • De verpakking vind ik ook niet echt aantrekkelijk, maar ben wel heel benieuwd naar de producten! Ze klinken erg fijn

  • de verpakking vind ik ook niet zo aantrekkelijk eruit zien, maar de producten klinken wel erg fijn :)
    X