Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Mijn dagelijkse ochtend routine (make-up)

Ik krijg af en toe de vraag hoe mijn ochtendroutine eruit ziet.. dus neem ik jullie even mee naar mijn badkamer. Ik spendeer ’s ochtends zo’n 10 minuten aan mijn look zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Wanneer ik een avondje uitga duurt dit iets langer :)
Kijk even mee..

Mijn dagelijkse ochtend routine (make-up)

Ik start steeds met mijn huid te reinigen, hiervoor gebruik ik het micellaire water van Biodermal.. dit doe ik op een watje. Ik reinig mijn huid altijd ’s avonds voor het slapen gaan op dezelfde manier.

Daarna gebruik ik een dagcrème.. ik verander regelmatig van dagcrème, maar momenteel gebruik ik Hydra 24 crème van Payot.

Na de dagcrème gebruik ik mijn lievelings product van het moment, de 5 Second Perfect Blur Primer van Garnier. Mijn huid ziet er minder vaal uit.. mijn huid licht op en ziet er gezond uit! Mijn pigmentvlekjes zijn iets minder zichtbaar en mijn rimpels vervagen! Top product.. zou niet meer zonder kunnen!

Dan is het tijd voor mijn consealer.. die smeer ik uit met mijn vingers onder mijn ogen (beter bekend als de walletjes) :) Ik heb ook wat pigmentvlekken en ook daarop smeer ik wat consealer. Ik gebruik Camouflage cream van Catrice.

Mijn dagelijkse ochtend routine (make-up)

BB-time! Ik gebruik heel erg vaak de BB cream van L’Oréal, de Nude Magique BB Cream (light skin). Ik breng deze gewoon aan met mijn vingers.

Mijn dagelijkse ochtend routine (make-up)

Afpoederen doe ik met de All Matt Plus Shine Control Powder van Catrice.. dit is een transparante poeder die ervoor zorgt dat mijn huid minder glanst en er mat uitziet én dat mijn make-up  langer blijft zitten..Hiervoor gebruik ik een kleine powder brush.

Tijd voor de ogen.. eerst doe ik een oogschaduwbasis op mijn bewegend ooglid (dit is belangrijk om je oogschaduw vast te houden).
Ik gebruik hiervoor Essence – I Love Stage
Vervolgens gebruik ik oogschaduw. Ik gebruik iedere dag wel een andere kleurtje.. deze budgetmerken gebruik ik het meest: Catrice & Essence. Hiervoor gebruik ik een eyeshadow brush van Hema.

Een eye liner gebruik ik niet elke dag. Ik heb hier veel tijd voor nodig :) en vooral tijdens de werkweek skip ik een eye liner. In het weekend gebruik ik die vaker.. momenteel is dat de Golden Eye Liner van Hema. Een oogpotlood gebruik ik wel dagelijks en dat is de waterproof versie van Chanel.
De mascara die ik momenteel gebruik en waar ik erg tevreden over ben is de Glamour Doll van Catrice! Perfecte zwarte wimpers in één beweging!

Tenslotte is het tijd voor de blush en de highlighter! Mijn favoriete blush is van SleekGolden Rose. Ik gebruik vaak oogschaduw als highlighter, maar de vloeibare highlighter van ELF is momenteel mijn meest gebruikte.. Voor de blush gebruik ik een mini blusher brush van TBS, highlighter breng ik meestal met mijn vingers aan (zeker de vloeibare highlighter)

En ’s avonds moet dit er allemaal weer af!

Hoe ziet jou ochtend (make-up) routine eruit? Spendeer jij veel tijd aan je look of loop je na 2 minuten de badkamer uit?

XOXO
Eefje

 • Ziet er goed uit! Ik gebruik zelf het micellaire water van L’oreal, die van Bioderma lijkt mij ook fijn :-)

 • Je doet al meer als mij! Ik moet even wat nieuwe producten gaan kopen!

 • De primer van Garnier gebruik ik ook nog steeds erg graag!

 • Wat een fijne producten. Vooral die primer van Garnier lijkt me erg gaaf!

 • Daar komst vast een prachtige everyday look uit zo aan de producten te zien :-)

 • Golden rose van sleek is echt prachtig. Ik spendeer niet zoveel tijd in de badkamer, ik gebruik ook niet dagelijks make-up en mijn gezicht reinigen doe ik onder de douche!

 • Mooie producten gebruik je!

 • Leuke producten heb je! Ik gebruik die concealer van catrice ook vaak :)

 • me

  Krijg je de zooi er wel volledig af alleen met de l’Óreal spul? Je smeert er nogal wat op, ik zou dat voor mij, persoonlijk te weinig vinden en zou snel last krijgen van problemen met mijn huid.

 • Leuk om te lezen!

 • Anneleen

  Ik doe mijn make-up ook in twee minuten, gewoon mascara en een lijntje en klaar :-)
  Maar euh, waar koop jij sleek in België?
  En ik vind je bloem brus ZO CUTE!

  • Eefje

   Ik kocht de blush van Sleek bij the make up spot.nl
   Eefje

 • Mooie routine!

 • Ik heb er ook pas een blogpost over gemaakt :-), fijn om jouw producten ook eens te zien voorbij komen.

 • Leuk om te lezen:) Ik spendeer ook altijd veel tijd aan mijn make-up, haha!