Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Maxi Skirt & Off Shoulder Top JBC

Hoe lang ik al op zoek ben naar een maxi rok, je wilt het echt niet weten! De grootste frustratie? De lengte van de rok, ik ben groot maar niet abnormaal groot (1,75m)! En toch is elke maxi rok te kort.. en ik vind dat echt niet mooi! Een maxi rok moet voor mij net niet op de grond slepen en dan is hij perfect om met hakken te dragen! Maar.. ik heb hem gevonden! Blij als een klein kind met een snoepje, kwam ik zaterdag thuis met een rose plissé maxi rok van JBC! Zondag ging ik naar het communiefeest van mijn nichtje en hoe ik de rok combineerde zie je hier..

Maxi Skirt & Off Shoulder Top JBC

Maxi Skirt & Off Shoulder Top JBC

Maxi Skirt & Off Shoulder Top JBC

Maxi Skirt & Off Shoulder Top JBC

Maxi Skirt & Off Shoulder Top JBC

I’m wearing:

Maxi-skirt – JBC
Off shoulder top – JBC
Zonnehoed – LOLALIZA
Sandaaltjes – TAMARIS (Bentmerkschoenen)
Oorbellen – HEMA
Armcandy – H&M

Liefs,

Eefje

  • Tatiana Veenstra-Heyden

    De outfit is echt prachtig, het is net een plaatje uit een magazine! Bij mij zijn ze dus altijd te kort. Maar wij beide kunnen dat samen oplossen als we het verschil delen, wat jij teveel hebt aan lengte kan ik SUPER goed gebruiken.

  • Staat je echt goed! Een echte summer goddess.