Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Mac Cosmetics Star Trek – Swatches

Zoals ik al eerder zei in een vorige post, heb ik absoluut niks met Star Trek.. Ik keek vroeger de serie niet en de film liet ik ook aan mij voorbij gaan. MAAR! Wat ik niet laat voorbij gaan is de MAC Cosmetics LE STAR TREK Collection! Wat een prachtige collectie! MAC in Space is all about the glitters and the shimmers en dit allemaal in een speciale verpakking met het Star Trek-logo in metallic zilver! Een collectie die ik graag met jullie deel..

Dit zijn trouwens mijn ALLER-eerste MAC producten EVER! Of ik overtuigd ben, lees je op het einde van dit artikel :)

Mac Cosmetics Star Trek – Review & Swatches:

Star Trek en zijn trouwe fans doorstaan moeiteloos de tand des tijds. Al vijftig jaar lang creëert de scifi-reeks een intergalactische verbondenheid, los van gender en ras. De saga duurt voort, een universum van inspirerende ideeën en looks, generatie na generatie. M·A·C en Star Trek bundelen de krachten en verkennen samen de prachtige wereld van make-up. Ontdek de fonkelende kleuren van de deze exclusieve collectie.

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

MAC Star Trek – Pressed Pigment Eyeshadow – Midnight

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

MAC Star Trek – Trip the Light Fantastic Powder – Luna Luster

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

Mac Cosmetics Star Trek - Swatches

MAC Star Trek – Frost Lipstick – LLAP

WAUW! Wat een pareltjes! Het ontbrak me de tijd voor een deftige look met deze producten te maken! Maar wie me volgt via Instagram mag de komende dagen zeker een foto verwachten! Update.. staat online :)

First impression van mijn eerste MAC producten.. YES, i’m impressed! De verpakking van de producten zijn ‘wauw’! Maar vooral van de lipstick ben ik fan! Ik ben eerder een gloss addict, maar deze lipstick vind ik super mooi van kleur, hij is heerlijk creamy, brengt daardoor zeer makkelijk aan en voelt heerlijk zacht aan op mijn lippen (droogt mijn lippen niet uit en blijft lang zitten!) Love it!! Het Pressed Pigment Eyeshadow brengt iets lastiger aan, er komt weinig pigment van af. Maar uiteindelijk is het toch gelukt hiermee een mooie look te maken.. De Trip the Light Fantastic Powder gebruik ik als blush en is ontzettend warm van kleur!

MAC Star Trek Collection is nu al te koop via de MAC webshop!

Wat vind jij van deze Star Trek Collection?

Liefs,

Eefje

  • wat een leuke items van deze collectie! ze geven wel mooie swatches dus ik ben wel benieuwd naar een look met deze

  • Hilde Janbroers-stolk

    Oh ik wil wel een foto zien dat je de lipstick op hebt. Ziet er mooi uit!

  • chucky1012

    Prachtig ;-)