Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

L’Oréal Mythic Oil: Review

Alweer tijd voor een review uit de Deautybox van Februari deze keer. Ik was blij verrast met de full size shampoo Mythic Oil van L’Oréal. Ik kon niet wachten om deze te gebruiken! Gisteren nam ik deze dan ook mee onder de douche.

Benieuwd naar mijn review?:

Het flesje ziet er leuk en aantrekkelijk uit (ik dacht eerst dat het een haarolie was). De shampoo zit in een mooie gouden verpakking met een handig pompje! De flacon bevat 250 ml en daar doe je best lang mee. De shampoo is geschikt voor alle haartypes.
De arganolie en katoenzaadolie zouden m’n haar voeden, zacht maken en doen glanzen…

L'Oréal Mythic Oil: Review

Tijd voor de test:
Ik neem 2 pompjes..de geur doet me niks, het ruikt niet slecht, maar ook niet “wauw”.. mijn haar voelt raar aan, de shampoo wrijft niet makkelijk in en schuimt zeer weinig..(komt door de olie). Ik doe er nog een pompje bij.. (Mijn haar was niet vettig, want ik had het 2 dagen geleden ook nog maar gewassen).. deze shampoo vind ik niet zo leuk om te gebruiken. Ik spoel m’n haar af en voel een vet laagje op mijn haar zitten.. ik spoel nog meer af, maar dat laagje blijft. Dus besluit ik mijn haar nog eens te wassen. zelfde gevoel, weinig schuim, en bij het afspoelen opnieuw dat laagje vet, mijn haar voelt niet prettig aan. Dit is een grote teleurstelling. Ik heb mijn haar dan maar met mijn “gewone” shampoo gewassen.. 2x want ik kreeg dat vettig laagje er na 1 keer wassen niet uit.

Na het douchen heb ik eens de ingrediënten bekeken en zag ik dat er siliconen inzitten.. dat verklaart het vettige laagje op mijn haar bij het afspoelen.

Conclusie: Deze Mythic Oil van L’Oréal valt me dik tegen.. deze zal dan ook verdwijnen uit mijn douchestash.
Ik vind hem dan ook nog eens duur €15,20. Deze shampoo is dit zeker niet waard!

De L’Oréal Mythic Oil is te koop in de drogisterij en kost €15,20 voor 250ml.

Zat deze shampoo ook in jou Deautybox, of heb jij deze al gebruikt? Laat zeker een comment na!

XOXO

Eefje

  • Jammer dat je hem niet fijn vindt! Het is ook niks voor mij. Misschien beter geschikt voor de mensen met erg droog haar?

  • ik heb er geen ervaring mee :)

  • Ik vind hem heel erg fijn! De geur is heerlijk vind, net daarom waarschijnlijk ;) Maar verder maakt hij mijn haar niet vettig, dus jammer dat hij voor jou tegenvalt!

  • Zo zie je maar, ik vind deze ok erg fijn!