Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Livia eerste hulp bij menstruatiepijn

Let’s have some girl talk! Wij vrouwen hebben het niet makkelijk. Als er mannen dit lezen.. inderdaad jullie lezen het goed, éénmaal per maand kruipen wij vrouwen het liefst onder ons dekentje en schermen we ons af van de wereld want éénmaal per maand gaan wij vrouwen door een hel! Including me 🙋‍♀️ Buikpijn, rugpijn, hoofdpijn,… noem maar op! Het liefst kruip ik 2 dagen in mijn bed en wil ik niemand zien. Dit is eigenlijk nog maar sinds een paar jaar dat deze klachten steeds erger worden.  Ik heb al vaak gedacht om een spiraal te laten plaatsen maar ik hoor hier zoveel negatieve verhalen rond dat ik nog niet klaar ben om die stap te zetten.. maybe one day. Maar voor nu is er een oplossing! Een oplossing in de vorm van een klein toestelletje dat via elektrostimulatie onze pijn wat verlicht en draaglijker maakt. Benieuwd? Lees dan even verder..

Livia eerste hulp bij menstruatiepijn

9 op de 10 vrouwen hebben buikkrampen tijdens hun menstruatie.
1 op de 10 vrouwen lijdt aan endometriose, een aandoening die hevige pijn veroorzaakt.

Livia: eerste hulp bij menstruatiepijn

Ik kreeg een mailtje met de vraag of ik het Livia toestel wou testen en mijn ervaring wou delen met mijn volgers/lezers. Ik moest hier geen moment over na denken. Als dit toestel effectief doet wat het beloofd dan wil ik dat alle vrouwen in deze wereld hiervan op de hoogte zijn!

Livia eerste hulp bij menstruatiepijn

Livia eerste hulp bij menstruatiepijn

Het Livia-toestel zorgt voor pijnverlichting bij menstruatie door middel van elektrostimulatie. Het principe hierachter is dat het doorgeefluik gesloten wordt langs waar pijnprikkels de hersenen bereiken. Dankzij Livia verdwijnen de klachten volledig of grotendeels zodat de pijn zeer draaglijk wordt. Bovendien mag je Livia zo lang gebruiken als je wilt, zo lang je pijn hebt. Er bestaat geen enkel risico op een overdosis. Livia is doeltreffend en wetenschappelijk bewezen en is een natuurlijk hulpmiddel, zonder medicatie of bijwerkingen en werkt zolang als nodig

Het toestel is uiterst gebruiksvriendelijk. Na het doornemen van de handleiding plaats je gewoon de 2 Flower pads elektroden die verbonden zijn met het Livia-doosje op je buik of de onderkant van je rug, dus op de plaatsen waar jij de meeste pijn voelt. Je zet vervolgens het toestelletje aan en met de (+ en –) – knop regel je de intensiteit van de pulsen zoals je zelf wilt en zoals jij die zelf aangenaam vindt.  Het zorgt voor een pijnverlichting zodat je de hele dag actief kan blijven. Het toestelletje kun je discreet bevestigen aan je kledij.

Livia eerste hulp bij menstruatiepijn

Livia eerste hulp bij menstruatiepijn

Livia eerste hulp bij menstruatiepijn

Livia eerste hulp bij menstruatiepijn

Livia eerste hulp bij menstruatiepijn

Na ontvangst van mijn Livia toestel moest ik nog 3 weken wachten want mijn regels waren net gedaan. Dus deze week was het weer zover.. gezucht, gekreun, mijn ‘leave me alone of toch maar niet, heb medelijden met mij’ gezicht (mijn man herkent deze symptomen onmiddellijk en maakt zich dan gauw uit de voeten) :) Thuis komen na een helse pijnlijke werkdag en dan merken dat het Livia toestel 12u moet opladen (nice work, Eef)! Bon, de volgende dag kroop ik onder mijn dekentje met mijn nieuwe vriendin AKA Livia working her Magic on me!

Het voelt alsof er 100 kleine beestjes over je buik lopen, een heel apart gevoel maar zeker niet onaangenaam of pijnlijk. Ik merk dat ik de intensiteit best hoog mag zetten voor een optimaal resultaat. Het kriebelende gevoel raak ik snel gewoon en ondertussen ben ik wat actief op Instagram. Na 10 minuten merk ik al dat mijn buikpijn minder hevig is en dat ik het gevoel als aangenaam ervaar. Livia is really working her Magic! Na een uurtje schakel ik het toestel uit en verwijder de elektroden. Ik voel me al een pak beter dan een uurtje ervoor. Mijn buikpijn is zo goed als weg en enkele uren later zelfs helemaal weg! Dit is dus werkelijk nog beter dan ik had gehoopt!

Nu ik hoor jullie al denken.. allemaal goed en wel, klinkt amazing maar wat kost dit?

Wel, een Livia starter pack kost €159 en hiervoor krijg je:
Het Livia-toestel, de opbergetui, een set flower pad elektrodes, een USB-oplaadkabel en de gebruikershandleiding.
Een aantal gel pads voor 3 maanden, twee skins in de kleuren turquoise en wit.

Livia is verkrijgbaar via Mylivia.net of bol.com

Lees ook nog even dit: Het apparaat is voor vrouwen van alle leeftijden die lijden aan menstruatiepijn. Zoals elk medisch apparaat heeft het product contra-indicaties. Het mag niet gebruikt worden door mensen met een hartsimulator (zoals een pacemaker) of met andere vastgestelde ernstige hartproblemen of een andere elektronische implantaat (sonde…). Het mag evenmin gebruikt worden door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en evenmin door meisjes onder de 16 jaar.

Heb jij veel pijn tijdens je regels en heb je al ervaring met Livia? Let me know :)

Liefs,

Eefje