Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Inspiratie – Behangpapier met luipaardprint

Ik ben al volop aan het zoeken naar leuke interieur tips voor in onze nieuwe woning, en ik ben een klein beetje geobsedeerd door alles wat een luipaardprintje heeft :). Je zal altijd wel een luipaardprintje terug vinden in mijn outfit, zelfs nachtkledij en lingerie! Pas op, het moet subtiel blijven.. een detail, anders wordt het al vlug te sletterig en dat is zeker niet de bedoeling.

Nu speel ik met het idee om in onze nieuwe slaapkamer één muur te behangen met een luipaardmotiefje.. niet te opvallend maar heel erg subtiel. Daarom zocht ik op Pinterest wat inspiratie! En ja, hoor inspiratie genoeg!  Ik kwam zo op een website terecht waar ik een subtiel leopardke kan bestellen! En dat best wel aan de dure kant is :(

Enkele inspiratie foto’s..

Inspiratie - Behangpapier met luipaardprint

Inspiratie - Behangpapier met luipaardprint

Inspiratie - Behangpapier met luipaardprint Inspiratie - Behangpapier met luipaardprint  Inspiratie - Behangpapier met luipaardprint

Inspiratie - Behangpapier met luipaardprint

Inspiratie - Behangpapier met luipaardprint

Mijn voorkeur gaat naar deze laatste foto! Dit vind ik echt prachtig!

Wat vind jij? Zou jij dit overwegen of vind je dit too much?

Weet jij toevallig een adres of webshop waar ik behangpapier met luipaardprint kan kopen? Let me know!!

XOXO
Eefje

 • ik vind het wel mooi, maar zou het nooit doen!

 • De gewone luipaardprint vind ik wat te
  maar de laatste vind ik echt prachtig, is ook heel wat subtieler

  Liefs
  Karlien

 • Anita H.

  Bepaald niet subtiel, deze voorbeelden. Hoeft ook niet; ik vind het geweldig.

 • Ik vind het effect op zich wel gaaf, maar naar mijn mening toch iets too much. Leuk artikel!