Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Happy (6maand) B-dayyy to Beautytalk!!

Jaaaaaa! Happy half jaar B-day to meeeeeeeeee :) Beautytalk bestaat 6 maand! Whiiii.. Wat gaat het snel! 24 november kwam mijn eerste artikel online.. met een klein hartje keek ik elke minuut hoeveel keer dit artikel bekeken werd :) Nu 6 maand later heb ik bijna 165 artikels geplaatst en is mijn website 30000 keer bekeken geweest! Ik ben toch wel een beetje fier! :)

Happy (6maand) B-dayyy to Beautytalk!!

Mijn 6 maand B-day vier ik met een nieuwe lay-out (ik ben er volop mee bezig, dus dit is voor binnenkort) en een Giveaway… jeeeej!! (ook voor binnenkort) :)

Ik ga met volle enthousiasme de volgende 6 maanden tegemoet! Want het is dankzij jullie – mijn lieve lezers- dat ik dit elke dag met veel plezier doe! Aan al mijn volgers op Facebook, Twitter en Bloglovin a big Thank You!!!! Ik lees al jullie comments met plezier en elke nieuwe volger maakt me ontzettend blij! You girls rock!

XOXO
Eefje

Wisten jullie al dat ik een pagina op Facebook heb speciaal voor alle Belgische en Nederlandse Beautybloggers? Nee? Ga dan zeker eens kijken.. Jullie kunnen daar Beautyblogs ontdekken en heb je zelf een Beauty(fashion)blog dan mag je de link van je artikelen daar achterlaten! Legaal Spammen zeg maar! Zeker doen!!

 • Super leuk!!! Gefeliciteerd :D! Op naar de volgende 6 maanden!

 • Gefeliciteerd! Ik wist niet dat je nog maar 6 maand bezig was, goed gedaan dan op zo’n korte tijd! ;)

 • Amy

  Wow, ik dacht echt dat je al veel langer bezig was, haha! Gefeliciteerd! :D

 • Super! Een hele dikke proficiat! Het is zeker iets waar je trots over mag zijn :) geniet er maar van!

 • Wat goed zeg! Daar kan ik alleen nog maar van dromen haha Proficiat! Ga vooral zo door :)

 • Dikke proficiat met je blogverjaardag!

 • Happy blogbithdayyy! Ga zo door Eef!

 • Woohoow, proficiat eefje!

 • Proficiat! :) Doe zo verder ;)

 • Wat goed :D gefeliciteerd met je half jarig bestaan :D!

 • Proficiat, keep up the good work!!

 • Wendy (B)

  Proficiat :)