Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Gold Leaf Topcoat – L’Oréal

Ik ben gek op zwarte nagellak, het staat zo classy en chique.. het past bij elke outfit en het is nooit saai. Zwarte nagellak in combinatie met goud, heeft net dat tikkeltje extra aan je nagels en het ziet er meteen wat feestelijker uit! Net daarom kocht de Gold Leaf Topcoat van L’Oréal.

Gold Leaf Topcoat - L'Oréal

Ik kocht deze topcoat bij Bol.com (klik hier) en ik wil over bol eventjes een klein woordje toevoegen. Ik deed een bestelling van meerdere artikelen (huishoudartikelen) + deze topcoat. Bij de levering zag ik dat de nagellak niet in het pakje zat. Ik heb via Twitter een PM gestuurd naar Bol.Com, ik kreeg vrijwel onmiddellijk antwoord met hun oprechte excuses en de vraag of ik het lakje nog wou. Indien niet, kreeg ik mijn geld terug! Ik heb het lakje uiteraard opnieuw laten opsturen (de volgende ochtend was het lakje al in mijn bezit!!)! Om maar even kort te zeggen, dat Bol.com een prima (super snel en correct) service biedt en de klant respectvol behandeld! Ik wou dit even kwijt :)

Terug naar de review van deze Topcoat..

Gold Leaf Topcoat - L'Oréal

Gold Leaf Topcoat - L'Oréal

Gold Leaf Topcoat – L’Oréal:

Gold Leaf Topcoat van L’Oréal is een transparante topcoat met daarin kleine gouden blaadjes.. het zijn geen glitters.

Aanbrengen gebeurt net zoals een gewone topcoat, al strijk je de nagellak best niet te veel af aan het nagellak flesje (want zo wrijf je de gouden blaadjes er af).

De zwarte nagellak die ik draag is er ééntje uit de Astird Bryan collectie voor OPIMy Pimped Out Wonderland.

Na een aantal uur merk ik dat de gouden blaadjes loskomen en ik blijf er af en toe mee haperen, zeker als ik nylonkousen aan heb (dat is zo typisch aan textured nagellak en topcoat met glitter)!! Mijn haar wassen is een ramp! De topcoat hapert constant in mijn haar en plots merk ik dat ik aan mijn wijvinger een stuk nagellak kwijt ben! Waaat??

Gold Leaf Topcoat - L'Oréal

Gold Leaf Topcoat - L'Oréal

Conclusie: 
Ik vind de Gold Leaf Topcoat van L’Oréal prachtig om naar te kijken.. mijn nagels zien er super feestelijk en chique uit. Maar deze topcoat is perfect als je niks hoeft te doen en je haar niet hoeft te wassen :)

Gold Leaf Topcoat - L'Oréal

Het verwijderen van de topcoat viel goed mee. Aangezien de gouden blaadjes vanzelf al loskomen hoef je geen minuten lang bezig te zijn met het verwijderen van je nagellak. Ik zal de topcoat zeker nog dragen, hij is te mooi om te laten liggen..

L’Oréal – Gold Leaf Topcoat is te koop in de drogisterij en op Bol.com en kost €5,99
Wil jij deze topcoat ook in jou stash.. klik dan hier!

Wat vind jij van deze topcoat?

Liefs,

Eefje

 • ik heb enkele vergelijkbare topcoats en gebruik ze graag rond de feestdagen of bij een feestje! Het ziet er meteen partyproof uit :)

 • Dit is inderdaad wel eem gaaf lakje zeg!

 • Wat een mooi, feestelijk lakje!

 • oh echt heel mooi zo gecombineerd!
  love it

  liefs
  Karlien

 • Eva

  Wat een leuk effect! Jammer dat de blaadjes zo snel loskomen, maar voor een avondje feesten lijkt me dit perfect :)

 • Wat een prachtige top coat…heel erg mooi…en tjonge wat een geweldige service van Bol.com….Klasse!

 • Dit is echt een topcoat om mee uit te pakken. Deze zijn superleuk voor een feestje