Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Giveaway! L’Oréal CC Cream!

DEZE GIVEAWAY IS AFGESLOTEN!

Girls, girls, girls!

Ik moet toegeven dat ik het eigenlijk wel leuk vind om cadeautjes uit te delen.. De eerste Giveaway was een succes en vandaar dat ik besloten heb om al onmiddellijk de volgende Giveaway aan te kondigen! En deze is echt TOP! Iedereen keek uit naar de komst van de eerste CC Cream..L’Oréal was de eerste die deze op de markt bracht en.. jullie kunnen de Nude Magique CC Cream Anti-Fatigue winnen! Jawel! Zomaar, gratis, zonder veel moeite.. of toch een klein beetje :) Jullie moeten wel een kleine inspanning doen :) Wil je kans maken, lees dan verder:

Giveaway! L'Oréal CC Cream!

Wat moet je doen?

– Volg Beautytalk op Facebook. (zo blijf je op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe giveaway’s nog voordat ze online staan op bloglovin!
-Deel het bericht op facebook met je vrienden.
-Laat een comment na zodat ik weet dat je meedoet!

Deze giveaway loopt tot dinsdag 16 april middernacht! Ook voor mijn Nederlandse volgers!! :) VEEL SUCCES!

XOXO

Eefje

  • OMG die wil ik zo graag! :D ik doe zeker weten mee. Ik volg je nu op facebook en ik heb het bericht gedeeld :) Kan niet wachten tot de uitslag 16 april. Leuke winactie ook!

  • Is deze wel fijn dan?

  • Dory

    Waouw super giveaway. Ik doe mee! Fingers crossed Xxx Thanks

  • Super winactie, ben heel erg nieuwsgierig naar de CC creams! Ben net ‘nieuw’ op je website en vind hem echt super leuk! Heb je geliked op FB en het bericht gedeeld. xoxo’Nynke.