Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Filmpje: Wat zit er in mijn handtas?

What’s in my bag? Tja, wat zit er in een handtas van een vrouw? Vooral rommel denk ik dan, maar ook nuttige dingen natuurlijk :) Ik vind het leuk om te zien wat er in anderen hun handtas zit, daarom mogen jullie even mee snollen wat er in de mijne zit :)

In dit filmpje toon ik wat er allemaal in mijn nieuwe Liu Jo handtas zit..

Wat zit er zo allemaal in jullie handtas?

Liefs,
Eefje

 • Mieke

  Zo leuk om in andermans tas te snuffelen!
  Ik heb heel wat lipsticks in mijn handtas zitten, tissues, handgel en -crème, natuurlijk mijn sleutels en portemonnee, pijnstillers en mijn puffer, blotpapiertjes, transparante poeder, blush, elastiekjes, tampons, staaltje parfum, zonnebril en een klein potje met zonnepoeder vab Lush.
  Groetjes!

  • Eefje

   Hi Mieke, wat leuk! Ook een serieuze inhoud, haha :)
   Liefs,
   Eefje