Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essence nieuwe producten – Review en swatches

Jullie zagen enkele dagen geleden al mijn unboxing van de Essence nieuwe producten (gemist? klik dan hier). In dit artikel toon enkele swatches en krijgen jullie een mini review..

Essence nieuwe producten – Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Allereerst dé eyecatcher van allemaal, de rainbow highlighter ‘be a unicorn’. Ik kan er blijven naar kijken, prachtig! Ik was zeer benieuwd of de pigmentatie wel goed zou zijn. Ik gebruik de kleurtjes niet apart maar blend ze samen met mijn highlighter kwast. De highlighter geeft een subtiele glow op mijn wangen, niks schreeuwerigs ofzo.. in het zonlicht zie je de glinstertjes fonkelen. Mooie betaalbare highlighter die ik zeker aanraad.

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

My Musthaves Palette is een lege palette dat je zelf kan invullen met oogschaduw, blush of lippoeder. Het palette bestaat ook voor 8 verschillende kleuren. Ik kreeg 4 kleurtjes oogschaduw: Raspberry Frosting, Peach-Party!, Cotton Candy en Black as a Berry. De oogschaduw verwijder je uit de verpakking en klik je vast in het palette. De oogschaduw is zeer goed qua pigmentatie, zeer subtiel, ze blenden goed en het resultaat is heel mooi.

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Blushplay sculpting blush palette, het is de bedoeling dat je de sculpt en difine kleuren met elkaar gaat blenden. Maar je kan ze uiteraard ook gewoon afzonderlijk gebruiken. De highlighter is niet erg shiny, maar eerder mat. Mooi palette, de pigmentatie is goed en de kleuren blush zijn mooi!

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

De Shine, shine, shine lipgloss vind ik super! Ik hou enorm van shiny lipgloss, maar de kleuren vallen voor mij persoonlijk iets tegen. Ik hou enorm van nude tinten en de paarse en rode lipgloss zijn te fel voor mij. Ik heb enkel de paarse getest, omdat ik toch een idee wou krijgen hoe die me stond. Maar zoals ik dacht was die té fel :) I’ll stick to nude colors :) Pas op, de shine, shine, shine gloss zijn echte aanraders, ze blijven goed en lang zitten (ok, ze plakken wel een beetje.. maar dat doen alle lipglossen) maar de felle kleuren laat ik aan me passeren..

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Essence nieuwe producten - Review en swatches

Last but not least, de nagellakken.. ik kreeg drie verschillende, ééntje uit de collectie Glow & Care, ééntje uit Out of space stories en ééntje uit Colour BoostGlow & Care. Glow & Care versterkt en beschermt de nagels, creeert een zachte glans met glinsterend effect. Bevat kukui olie. Colour Boost heeft glanzende formule en zorgt al na een keer aanbrengen voor een perfecte dekking en prachtige finish. Out of space stories, holografische, iriserende en metallic nagellakjes in heldere, levendige kleuren voor een trendy en kleurrijk resultaat.  Met stip op één als favoriet: Out of space stories! De 3D nagelstickertjes zijn een leuk extraatje voor een eenvoudige nailart..

Essence did it again.. budget make-up waar ik vrolijk van word!

Liefs,

Eefje

 • Ziet er goed uit! Die lichte out of space nagellak dekt erg mooi! :-)

 • Girls Things

  Die nagellakjes zien er mooi uit!
  Vooral die 3D nagelstickertjes zijn grappig.

 • De nagellakjes zijn inderdaad zeer mooi :)
  Liefs,
  Eefje

 • Yep, love it!
  Liefs,
  Eefje

 • leuke productjes! Vooral die blush vind ik wat en die 3D effecten voor de nagels! zalig