Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Elsa & Rose Bikini Giveaway

Ondanks dat het buiten nog steeds grijs en koud is, beginnen de vogeltjes toch al te fluiten en is het al licht tot bijna 19u! Spring feelings beginnen geleidelijk op te borrelen.. Nu is het alleen nog wachten op de zon en iets warmere temperaturen. Maar misschien ben jij wel bij de gelukkige die in de paasvakantie een reisje naar de zon gepland heeft, in dat geval ben jij vast al je bikini’s aan het samen rapen. Wat als ik er voor kan zorgen dat je nog een extra bikini op reis kan meenemen!!  In samenwerking met Elsa & Rose mag ik een bikini weggeven, zodat die summervibes al een klein beetje beginnen te overheersen!

Wil jij graag een Elsa & Rose bikini winnen? Lees dan even verder..

Elsa & Rose Bikini Giveaway

Wat moet je doen?

De giveaway in samenwerking met Elsa & Rose verloopt via Instagram (alleen via deze weg kun je kans maken).

Stap 1: Follow Beautytalk via Instagram

Stap 2: Follow eslaandrose via Instagram

Stap 3: TAG 1 tot 6 personen in de comments ( Instagram Beautytalk account)

That’s it, you’re in! Geen repost of andere stapjes..

Hoe weet je of je gewonnen hebt? 

De giveaway duurt 4 dagen, dus t.e.m vrijdag 10/3/2017.
De winnaar wordt gekozen door Elsa & Rose en zal daar bericht van krijgen. De bikini wordt ook door hen verstuurd (dus verdere afhandeling gebeurt via Elsa & Rose).

Er moeten 110 unieke deelnemers zijn anders gaat de giveaway niet door, dus niet twijfelen om mee te doen! Waag je kans!

Ik hoop dat ik iemand van jullie gelukkig mag maken met een nieuwe bikini, zodat jij kan schitteren op het strand deze zomer!

Veel succes!!

Liefs,

Eefje