Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Deauty box – December

Een aantal dagen vroeger dan normaal kreeg ik gisteren de Deauty Box van de maand December! Geen thema deze keer, maar ik had wel hoge verwachtingen, het is tenslotte December = Feestmaand. Dan denk ik aan: veel bling bling, glitternagellak/make-up, parfum.. kortom alles om te schitteren deze maand.

Kijk je even mee..

Deauty Box – December:

Deauty box - December

Deauty box - December

Deauty box - December

Toen ik de verpakking open deed, zag ik een nieuwe box (nog steeds zwart). Maar afgewerkt met gouden details, leuk! Ook zat er deze keer een mooi gouden lint rond de inhoud (het zijn kleine details, maar ik word hier blij van) :)

Deauty box - December

Er kwam een kleine ‘jeej’ uit mijn mond bij de eerste blik op de inhoud.. ik zag: haarolie, nagellak, BB-cream! Maar ook een klein flesje (oh no! Gebroken!!) dat een anti-age serum had moeten voorstellen, maar het anti-age serum was uitgelopen in mijn box! (Moet mij weer overkomen!) :(

Deauty box - December

Fructis – MiraculousOil – Full Size 150ml: Ik ben gek op haarolie en ok.. “weer” haarolie, maar toch ben ik daar blij mee. Ik gebruik het 2 à 3 keer per week en ik wissel graag eens af. Deze had ik nog niet, dus word met plezier getest!

Deauty box - December

Deauty box - December

Maybelline – Color Show – Full Size: Geen glitter nagellak, maar toch.. een mooie donkere, warme winterse kleur (lijkt aubergine in het flesje, maar ziet er zeer donkerbruin uit op de nagels). Ik kreeg het kleur – Lights Out/291

Deauty box - December

Biotherm – BB Cream – 5ml: Spijtig geen full Size van dit, maar ik ben wel heel erg benieuwd naar deze BB, dus een review komt er aan! :)

Deauty box - December

Deauty box - December

Plante System – Massagekaars – Full Size: Een massagekaars??? Nog nooit gezien! Deze kaars is gemaakt van plantaardige was, ze verspreidt een delicate geur van katoenbloemen en is verrijkt met voedende en verzachtende karitéboter. Bedoeling is om de kaars 10 minuten te laten branden en vervolgens op de huid aan te brengen. Benieuwd.. uittesten??? :)

Deauty box - December

Evocure – Anti-age Serum EGF – 4ml: Tja.. Benieuwd naar dit serum ben ik wel, maar helaas kan ik deze niet testen aangezien dit flesje gebroken in de box zat (ik heb dit uiteraard al vermeld bij Deauty en wacht nog op antwoord). Jammer!

Deauty box - December

Zonder het te weten, heeft iedereen bij het aankopen van deze box het project ‘Opération Père Noël 2014’ gesteund.. Er zat een kaartje bij met de uitleg. Leuk!

Al bij al ben echt wel tevreden over deze Deauty Box van December. Ik verwachtte een hoog party-gehalte, dat klopt, maar dit is toch best een mooie box. Ik blijf fan van Deauty en ben zeker benieuwd wat 2014 brengt!

Wil je graag zelf een Deauty Box bestellen? Klik dan hier!

Ben jij tevreden over deze December editie?

XOXO
Eefje

 • Persoonlijk vond ik hem minder deze maand

 • Die haarolie heb ik ook!

 • zonde dat je serum gebroken is, daar was ik het meest benieuwd naar!!
  vind deze box tegenvallen, jammer!!
  XOXO esmee

 • Ik had ook nog nooit van een massagekaars gehoord, zo gek :p

 • Wat gaaf dat er een lakje van Maybelline inzit! En naar die massagekaars ben ik wel heel benieuwd, heb daar nog nooit van gehoord!

 • Ik vind ‘m in elk geval leuker dan die van vorige maand. Ben eens benieuwd wanneer de mijne aankomt!

 • De haarolie lijkt me echt super fijn, vooral in de winter!

 • Ziet er wel feestelijk uit!

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

 • spijtig van die serum, want ik ben nog steeds op zoek naar de perfect serum :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.be/

 • ondanks de vele teleurgestelden deze maand, was ik toch blij met de box :)

 • Best wel een mooie box. Het nagellakje ziet er ook heel mooi uit!

 • Wauw, wat een prachtige inhoud! Ik vind de kleur van de nagellak erg mooi :-)

 • Die olie is werkelijk waar geweldig, heb hem toen der tijd in Duitsland gekocht en echt dit is een van de fijnste drogisterij oliën die er bestaan en dan overdrijf ik niet XD

 • Ik had twee lakjes en een lipstick van Elissance.
  Jammer van het serum, maar ik denk dat Deauty wel een nieuwtje zal opsturen! Geen paniek!

  • Eefje

   Ja! Ik kreeg ondertussen al een mailtje dat ze een nieuw gingen opsturen! :)