Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Biotherm Aquasource BB Cream

In de Deauty Box van December zat een sample Biotherm Aquasource BB Cream. Ik was hier zeer benieuwd naar en had ook hoge verwachtingen van deze BB Cream.  Ik was dan ook wel een beetje teleurgesteld dat dit slechts een 5ml versie was. Maar eigenlijk is zo’n sample wel perfect om te proberen of deze Biotherm Aquasource BB Cream perfect is voor mijn huid.

Biotherm Aquasource BB Cream

Biotherm Aquasource BB Cream

Wat zegt Biotherm zelf over de Biotherm Aquasource BB Cream:

De hydratatie van Aquasource in een perfectionerende BB Cream. De diepe hydratie heeft zeven werkingen:

– Hydrateert diep
– Egaliseert
– Licht op
– Corrigeert
– Maakt glad
– Beschermt (SPF15)
– Perfectioneert

Biotherm Aquasource BB Cream

Benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder..

Biotherm Aquasource BB Cream

Biotherm Aquasource BB Cream

Biotherm Aquasource BB Cream

De textuur van deze Biotherm Aquasource BB Cream is eerder dik en lijkt op het eerste gezicht op een mousse. Ik had ook de indruk dat de BB Cream moeilijk opsmeerde en erg zuinig vind ik hem ook niet.. ik had meerdere kleine nootjes nodig voor mijn volledige gezicht. Mijn eerste indruk was ok.. de dekking is medium en de kleur past bij mijn huid. Maar na een aantal blikken in de spiegel te werpen, zag ik dat deze Biotherm Aquasource BB Cream begon te glimmen en er erg vettig uitzag en ook aanvoelde. Dus afpoederen is de boodschap om niet te glimmen!

Zou ik nu deze Biotherm Aquasource BB Cream kopen als mijn sample op is.. nee, ik denk het niet. Ik ben spijtig genoeg niet overtuigd om over te gaan tot een aankoop.

Biotherm Aquasource BB Cream is te koop in de parfumerie en kost rond de €20 (afhankelijk van kortingen en acties,..)

XOXO
Eefje

 • Goed artikel, deze is niet echt wat voor mij.

 • Wat jammer dat hij tegenvalt. Ik was er heel erg benieuwd naar. Maar nu twijfel ik er toch over.

 • Op de één of andere manier is de foundation van L’Oréal enkel enkel een succes bij mij.

 • Jammer! Ook best prijzig voor zo’n niet zuinige bb cream.

 • Jammer van het glimmen. Ik zou ook geen 20 euro betalen voor een BB die je huid vettig doet lijken. De kleur zit wel goed ;)

  Liefs;
  Karlien

 • Mijn huid is echt heel vet, dus deze moet ik skippen denk ik. Ik ben sowieso ook niet zo voor BB creams. Geef mij maar gewoon foundation.

 • Oei, dit klinkt niet als een aanrader. Jammer, want ik ben er ook erg benieuwd naar!