Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Beautybloggers Dilemma TAG + Bloghop + Winactie!

In Juli deden een groepje beautybloggers (incl.ikzelf) een bloghop met een winactie aangekoppeld! Remember? Wel, we are back en we hebben er deze keer een leuke Beauty Tag van gemaakt met opnieuw een winactie erbij!! Dit wil dus zeggen, dat jij heel veel blogs kan ontdekken vandaag en heel veel prijzen kan winnen!! Heb ik je aandacht? Ok! Dus in deze blogpost behandel ik het Beauty dilemma van Hilde van Hillybilly Beauty (want via haar ben je op mijn blog beland), kun je meedoen aan een leuke winactie én geef ik een nieuw Beautydilemma door aan Mieke van Miek’s Mind!

Beautybloggers Dilemma TAG + Bloghop + Winactie!

Beauty Dilemma TAG:

Via Hilde kreeg ik de volgende TAG:

10 minuten gratis shoppen bij de Bijenkorf beauty afdeling of een geheel verzorgd weekend Parijs voor 2 personen?

Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze heel makkelijk vindt :p Ik ga zonder twijfel voor het verzorgd weekend Parijs voor 2 personen! En de reden: Make-up en beauty producten heb ik momenteel in overvloed, dus ik hoef echt geen 10 minuten gratis te shoppen in de Bijenkorf. Dus kies ik voor het weekend Parijs: ik ben er ten huwelijk gevraagd door mijn echtgenoot 9 jaar geleden en Parijs zal daardoor altijd speciaal zijn voor mij :)

WINACTIE:

Win een Beautypakket met daarin:

Beautybloggers Dilemma TAG + Bloghop + Winactie!

? Weleda Verzachtende Douchecréme met amandel
? Drs. Hans Schreuder HPO Dagcréme
? NYC Duo Eyeshadow palette
? Etos Beautiful Blush

Wat moet je doen?

Volg Beautytalk via Instagram en Bloglovin

Laat je even in de comments hieronder (met geldig mailadres!) als je deze 2 stappen hebt gedaan! Dan weet ik dat je meedoet. Meedoen kan in Nederland en België!

De winnaar krijgt op 10 September bericht!

Mijn Beauty Dilemma + Bloghop:

Mijn Beauty Dilemma is de volgende: Altijd smokey eyes of nooit geen oog make-up meer? Dit dilemma zal Mieke van Miek’s Mind behandelen dus hop snel door naar haar Beautyblog om te zien wat zij kiest!

Ikzelf zou voor de eeuwige smokey eye kiezen! Maar dan in een subtiele versie, want zonder oog make-up ga ik nooit de deur uit :)

Veel plezier met het hoppen naar de volgende blogs!

Wat zou jij kiezen? Altijd smokey eyes of nooit geen oog make-up meer?

Liefs,

Eefje

 • chucky1012

  Leuk en ik doe graag mee….
  Ken de producten van het te winnen pakket niet en ben er zo benieuwd naar…
  Ik ben bij de eerste blogger begonnen en heb er al velen gelezen over dit leuke artikel.
  Je blog volg ik al op bl.: chucky1012
  Ook je instagramaccount: @chucky1012:disqus

  Mijn em: [email protected]

  Fijne dag Xoxo

 • Hilde Janbroers-stolk

  Wat een leuke prijs! Grappig dat jij precies het andere antwoord kiest..hihi

 • Anita H.

  Ik zou ook kiezen voor de smokey eyes. En ik doe mee uiteraard.

 • VeertigPlus Vrouw

  Ha… Hier kan ik een makkelijk antwoord geven! Altijd smokey eyes! YuStSoMe…
  Ik doe mee… En dan hop ik weer verder, niet te hard, net leg-day gehad ?

 • VeertigPlus Vrouw

  Oh ik ben YuStSoMe, maar logde verkeerd in

 • Kimberley

  Nooit geen makeup, ik vind niet dat een smokey-eye mij erg staat :(

 • sabrina

  Leuk weer een bloghop! Ik ga jullie blogs nu echt 1 voor 1 af, dat heb ik vorige keer niet helemaal gedaan. Ik ga voor geen oog make-up. Anders moet ik elke ochtend veel moeite doen. .. Ik doe graag mee!

 • Sabine Overduin

  Ontzettend leuk deze bloghop, leer meteen nieuwe blogs kennen!
  Voor de dillema’s zou ik in eerste instantie ook parijs kiezen, geweldige stad..vind de bijenkorf helemaal niks dus makkelijk keuze haha!
  Ennnn ik zou voor altijd smokey eyes gaan, anders lijk ik serieus 12 ipv 31.

  Ik volg je nu overal, leuke blog!

 • Henrieke Hommersom

  Ik kies voor nooit geen oogmake-up meer. In het Nederlands betekent dit eigenlijk het tegenovergestelde als in het Vlaams :-p Maar naast dat taalgrapje vind ik smokey eyes ook niet zo mooi bij me passen, dus dan maar liever geen oogmake-up meer. :-)

 • Mariette

  Ik zou gaan denk ik voor nooit geen make-up.
  En ik doe graag mee !!!

 • Lesley Van de Langkruis

  Ik denk dan dat ik kies voor geen oog make-up meer :-) Toch wel een lastige hihi

 • Chantalle

  Dit dilemma is wel heel moeilijk! Ik zou denk ik gaan voor nooit meer make-up, haha. Wat een leuke winactie! Ik doe er heel graag aan mee. Ik heb alle stappen gedaan.

 • Jacqueline van Tilborg

  doe graag mee voor Win een Beautypakket! volg u op Bloglovin en op Facebook!

 • sabrina

  Leuk weer een bloghop! Ik doe graag mee! En ga nu echt alle blogs af, vorige keer deed ik maar wat. Ik maak graag kans op je pakketje. Smokey eyes is voor mij een beetje lastig, ben niet zo goed met oogschaduw. ..

 • Ik ga voor altijd smokey eyes, dat vind ik sowieso altijd prachtig! Ik doe heel graag mee voor het pakketje en ik heb alle stapjes gedaan. (Instagram @paramara1982)

 • marina

  altijd smokey eyes. daar ga ik voor. ik heb alle stappen gedaan. i love it!!!!!!

 • marina

  o ja, en ik alle stappen gedaan.

 • Anna gerrie

  Lastig dilemma, ik zou toch liever zonder make-up lopen dan!

 • 10 minuten gratis shoppen lijkt me toch wel erg gaaf hoor! Ik heb je overal gevolgd! ^^ -x-

 • Marian B

  Leuk ik doe mee! Ik zou dan toch gaan voor nooit meer oogmake-up al vind ik smokey eyes best mooi.

 • www.jouvence.nl

  Altijd smokey eyes! xx

 • Fleur

  Altijd smokey eyes! Lekker dramatisch

 • Wat een leuk pakketje zeg, ik doe zeker mee. Ik heb de 2 vereiste stappen ook gedaan!