Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Babor With Love

Babor With Love.. misschien is dit artikel wel een tip voor moederdag ❤️ Met 7 ampulles, voor elke dag van de week eentje kun je het merk leren kennen en je huid een boost geven na de koude wintermaanden. De hooggedoseerde werkstoffen leveren een elixer dat snel en effectief de huid mooi maakt. Het perfecte cadeau voor vrouwen met hoge eisen. De kuur van een week biedt hooggeconcentreerde performance met veel liefde voor detail.
Dit doosje met 7 ampulles zorgt voor hydratatie, extra glow, lifting, rescue, firming, noem maar op!

Babor With Love

Babor With Love:

❤️ 1 x Hydra Plus: hyaluronzuur hydrateert en bindt vocht tegelijkertijd in de huid. Een dun filmpje verhindert dat het weer ontsnapt.
❤️1 x Perfect Glow: de ampul met glow-effect: hydrateert op intensieve wijze en glow-pigmenten schenken een frisse, natuurlijke uitstraling.
❤️1 x Beauty Rescue: een echte allrounder. Helpt de huid om bij een hectische levensstijl een nieuwe start te maken.
❤️1 x Active Night: een extract uit de zwarte alg verhoogt het energielevel van de cellen voor de regeneratie gedurende de nacht.
❤️1 x Oxygen Plus: de opwekker voor een vermoeide huid verhoogt het energielevel van de cellen voor de regeneratie en beschermt de huid dankzij een antipollutie effect tegen door het milieu ontstane huidveroudering.
❤️1 x 3D Firming: de work-out voor de gezichtscontouren. Laat hen er als gehermodelleerd uitzien, maakt het weefsel strak en organisch silicium verbetert de structuur van de huid.
❤️1 x Lift Express: de lifting-ampul met onmiddellijk effect. Minimaliseert optisch de rimpeldiepte en verbetert de celcommunicatie.

Babor With Love

Babor With Love

Ik testte dus elke dag een ander ampulle uit en dit is mijn mening: Door deze 7 ampulles te proberen krijg je dus een beter idee welke het beste bij je huid past. Persoonlijk ben ik fan van de iets dikkere textuur zoals bv: Oxygen Plus en Perfect Glow. Ik gebruik de ampulles vlak voor het slapen gaan. De hoeveelheid is zéér royaal te noemen, genoeg voor je hals en decolleté mee te nemen tijdens het smeren. Mijn huid is momenteel in topconditie en dit heb ik te danken aan deze 7 ampulles die ik het liefst elke dag zou gebruiken!
De ampulles zitten een leuk doosje, dus perfect om cadeau te doen :)

Babor With Love 7 x 2 ml kost €24,90 en is te koop in het schoonheidsinstituut of online

Liefs,

Eefje