Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

BABOR – PAASEI 2016

Kan je huid wel een opkikker gebruiken na al dat gure winterweer? Dan kun je een 14 daagse kuur doen om je huid een extra boost te geven.. Vooral nu de lente in de buurt komt is dit het perfecte moment!
BABOR lanceert ook dit voorjaar ‘hét paasei‘. In een prachtige roze verpakking (een paasei uiteraard) met vlindertjes (hoe kun je nu geen lentekriebels voelen) :)
Het paasei is te vergelijken met de adventskalenders van december vorig jaar, maar dan in een paasjasje! Achter elk deurtje zit een BABOR fluid die je huid de nodige boost zal geven. Deze intensieve kuur duurt slechts twee weken, waarbij je elke dag 1 fluid op je huid aanbrengt!

BABOR - PAASEI 2016

De krachtige mooimakers uit het paasei:

2 x Hydra Plus Active Fluid:
verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid.

2 x Revitalizing Oxygen Fluid:
de zuurstofdouche voor een droge, vermoeide huid activeert de celstofwisseling en beschermt de huid tegen milieustress.

2 x Collagen Booster Fluid:
stimuleert de huideigen collageenproductie en reorganiseert de collageenvezels in een regelmatig, stevig netwerk – voor een strakke huid.

2 x Triple Booster Fluid:
de personal trainer voor een nieuwe start van de huidfuncties brengt de huid drievoudig op gang. De barrièrefunctie van de huid wordt “gereset“, de huidvernieuwing wordt geactiveerd en een vochtdepot wordt voor „droge tijden“ aangelegd.

3 x 3D Lifting Fluid:
werkt drievoudig tegen de tekenen des tijds: rimpeltjes vervagen, het weefsel wordt verstrakt en de contouren verstevigd. Organisch silicium verbetert de dwarsverweving en dus ook de structuur van het bindweefsel.

2 x Lift Express Fluid:
de lifting-ampul met onmiddellijk effect. Een waardevolle bio-polymeermatrix minimaliseert zichtbaar de rimpeldiepte en verbetert het microreliëf met direct effect.

1 x SeaCreation The Serum:
de werkstofcombinatie van het Glycocéane GP3 en BABOR thermophilus uit de diepzee bieden samen een uitgebreide anti-aging werking, optimaliseren de huidfuncties, beschermen op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceren blijvend aanwezige ouderdomsverschijnselen.

Het Babor Paasei is te koop op de Babor website en kost €46!

Lijkt zo’n kuur iets voor jou? Kan je huid een extra boost gebruiken?

Liefs,

Eefje