Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Babor Grand Cru

Trouw aan haar DNA breidt BABOR haar ampullenassortiment uit met het neusje van de zalm qua beauty-ampullen: de Grand Cru Ampoule Concentrates. De drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates in deze BABOR Grand Cru editie vormen een bijzonder werkzame en allesomvattende anti-aging kuur dankzij exclusieve rozenextracten 🌹 Met de Grand Cru heeft BABOR een buitengewone ampullenkuur van een week gecreëerd voor de bijzonder veeleisende huid.

Babor Grand Cru

Nu, na de zomer kan mijn huid wel een extra verzorging gebruiken, want mijn huid heeft flink wat zonnestralen opgeslorpt en wat extra aandacht voor mijn teer velleke is geen overbodige luxe.
De ampoules zitten in een zwart velvet doosje met een roos op en de ampoules zitten per kleur in het doosje verpakt.

Babor Grand Cru

Babor Grand Cru

Babor Grand Cru :

De kuur start met de roze ampul die de huid verstrakt en glad maakt dankzij een kostbaar extract uit de Damascusroos. De witte ampul staat garant voor een jonge, stralende teint dankzij een extract uit de albaroos. De kuur wordt afgesloten met de zwarte ampul op basis van de Baccara roos voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen.

The Pink Ampoule zorgt voor een direct anti-aging effect door optisch de diepte van lijnen en rimpels te verminderen. Bovendien verlengt het extract van de roze Damascusroos de levensduur van de dermiscellen, het stimuleert de vorming van collageen en de huidregeneratie. Lactil en hyaluronzuur hydrateren op intensieve wijze. Deze mooimaker verwent alle zintuigen met een zoete, bloemige geur.

The White Ampoule zorgt voor een gelijkmatiger huidbeeld en een stralende teint. Een extract van de witte albaroos stimuleert de stofwisseling in de huidcellen en herstelt onregelmatigheden in de huidskleur. Bovendien perfectioneert het Perlaura wortelextract de huidskleur en de toestand van het huidoppervlak. Niet alleen de teint is opgefrist maar ook de geur van dit elixir zorgt voor een frisse toets.

De zwarte Baccararoos in The Black Ampoule biedt ultieme bescherming tegen vrije radicalen en gaat op die manier vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering tegen. Antioxidanten uit ferulinezuur en rozemarijn bieden een uitgebreide DNA- en stamcelbescherming, zelfs in de zon, terwijl cactusextract zorgt voor een goede hydratatie. De kruidige geur voert je in gedachten mee naar oosterse sferen.

Babor Grand Cru

Babor Grand Cru

Babor Grand Cru

Sowieso ben ik al een grote fan van de Babor ampoules, voor mijn huid zijn die echt een feestje 🎉 Het resultaat na 7 dagen dagen deze ampoules te gebruiken is dat mijn huid straalt, ze is merkbaar gladder en zachter en ik zie er precies wat frisser (jeugdiger?) uit :) Mijn favoriet is de roze ampoule, hier merkte ik echt dat mijn huid precies minder rimpels had (of toch minder uitgesproken).

Super blij dat ik de kans kreeg om deze kuur te doen! Mijn huid is voorbereid op de herfst :)

2 x The Pink (2ml), 3 x The White (2ml), 2 x The Black (2ml) –  €49,90  in Babor schoonheidsinstituten en via babor.be

Heb jij deze Babor Grand Cru al geprobeerd?

Liefs,

Eefje