Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

5 Jaar Beautytalk + Giveaway

Amai, wat gaat de tijd snel! 5 jaar geleden zocht ik een hobby. Ik verveelde me (stel je voor)! Karel zei, waarom begin je niet te bloggen.. Ik keek even raar, maar uiteindelijk vond ik het geen slecht idee. Ik begon met het schrijven over producten en make-up die ik in mijn badkamer staan had. Nu 5 jaar verder, werk ik part-time (en zoveel meer) aan mijn blog en alles wat erbij komt kijken (social media) en heb de leukste samenwerkingen en kansen gekregen die ik me nog niet eens kon voorstellen. Ik heb nieuwe mensen leren kennen, kom op de leukste events en dit alles door een uit de hand gelopen hobby and I LOVE IT! Ik kan het niet meer missen. Ik hoor vaak zeggen ‘het is toch een speciaal wereldje, de blogwereld’. Maar nee, dat is het niet. Het is leuk, ik leer elke dag bij en ik word nog elke dag blij van elke like en comment die ik krijg. Elke volger die erbij komt wil ik knuffelen, want dankzij jullie hou ik het zolang vol. 5 jaar Beautytalk kan ik niet zomaar laten voorbij gaan uiteraard. Dit moet ik vieren en dat samen met jullie! Een welgemeende dikke merci aan elk van jullie! Het liefst geef ik een grote blogparty, maar laten we dit maar gewoon virtueel doen ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

๐Ÿ’ž 5 Jaar Beautytalk + Giveaway ๐Ÿ’ž

5 Jaar Beautytalk + Giveaway

Ik heb speciaal voor deze gelegenheid 2 pakketten samengesteld. Een make-up pakket en een beauty pakket. En die kunnen jullie winnen! Hoe? Lees even verder..

Win een Make-Up pakket!

Het make-up pakket bestaat uit een mix van allerlei merken, oa. Yves Rocher, Essence, Catrice, Labello, enz.. Van highlighter tot lipgloss, van concealer tot eyeliner..

Omdat social media niet meer weg te denken is, gaan de giveaways door via Instagram en Facebook. Heb je geen van beide dan kun je via mijn blog ook deelnemen, no worries.

Volg Beautytalk op Facebook en volg daar de stapjes.

Volg glam_by_eefje op Instagram en volg daar de stapjes.

Wil je liever via mijn blog meedoen, laat dan onderaan een comment na en vertel mij hoe lang je Beautytalk al volgt en waarom (ik ben benieuwd) ๐Ÿ˜œ

Morgen volgt een 2e giveaway!

Beide giveaways vervallen op vrijdag 1 december om 23.59u en de winnaars krijgen de volgende dag een bericht!

Veel succes iedereen!!

Liefs,

Eefje

  • Marian B

    Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan van Beautytalk. Mooi pakket! Die zou ik wel willen winnen ;-) Hoe lang ik je volg weet ik eigenlijk niet. Een jaar? Gewoon een leuke blog, de reviews vind ik vooral erg fijn om te lezen.

  • Jia-Feng Ye

    wat leuk en gefeliciteerd! ik denk dat ik je al meer dan een half jaar volg. toen was ik begonnen met bloglovin en volgde veel blogs, ook die van jou!