Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

4711 Acqua Colonia

4711 Acqua Colonia presenteert haar nieuwe geuren: Myrrh & Kumquat en Saffron & Iris. In een vorige post kon je al lezen dat 4711 verschillende geuren op de markt brengt dit jaar. De nieuwe geuren ruiken bloemig en exotisch met een spicy toets. Terwijl de vorige geuren gebaseerd zijn op citrus- en aromatische geuren.

4711 Acqua Colonia

De warmte en tederheid van de nieuwe composities zorgen voor een bijzonder volume. De geuren ontwikkelen zich elegant op de huid en geven het genre van de eau de cologne een nieuw elan. De lichte topnoten, die zo typisch zijn voor eau de cologne, zijn uiteraard van de partij maar worden aangevuld met een diepere geurervaring.

4711 Acqua Colonia

Acqua Colonia Myrrh & Kumquat – zuivere harmonie
De rokerige balsamiektoets van mirre zorgt voor een krachtige interactie met de fruitige geur van kumquat, waardoor de deuren naar een geheime geurwereld zich openen. Het contrast van balsamiek en zoete frisheid zorgt voor zuivere harmonie en sereniteit.

4711 Acqua Colonia
Acqua Colonia Saffron & Iris – relaxerend
Deze compositie combineert de poederachtige geurnoten van elegante iris met de aromatische scherpe geur van saffraan. Deze twee bijzonder kostbare ingrediënten versmelten samen tot een fluwelig geheel en zorgen voor heldere gedachten met hun fijne aroma. De combinatie van warmte en tederheid zorgt voor een relaxerend effect.

4711 Acqua Colonia

4711 Acqua Colonia

4711 Acqua Colonia

De packaging van de nieuwe 4711 Acqua Colonia-geuren mag er zeker zijn! De flacons doen me steeds terug denken aan het 4711 original parfum (het bomma parfum) dat op het nachtkastje bij mijn oma stond.
De botanische prints hinten naar de verschillende composities in de flacons. Elk label kreeg een opvallende kleur, zodat de nieuwe varianten er visueel uitspringen ten opzichte van de bestaande portfolio van frisse, lichte kleuren. Een warm, aards greige is de elegante codekleur voor Myrrh & Kumquat, terwijl de signatuurkleur voor Saffraan & Iris een rijke paarse tint is, een weerspiegeling van het bijzondere volume van de compositie.

De flacons zijn voor mij visueel echt nostalgisch en ik hou echt van het design. Het is heel moeilijk kiezen tussen de 2 geuren welke mijn favoriet is.. Ze hebben elk hun eigen stijl. Ok, let’s pick a favorite: Acqua Colonia Saffron & Iris! Ik hou van deze poederige warme geur die ook super lang blijft hangen!

4711 Acqua Colonia Saffron & Iris en Myrrh & Kumquat zijn verkrijgbaar in 50ml (€25,30) en 170ml (€45)

De nieuwe geuren zijn reeds beschikbaar vanaf begin augustus 2018 bij de zelfstandige parfumerie!

Liefs,
Eefje